3573-M4
Acest auxiliar curricular se doreşte un material didactic ajutător atât pentru cadrele didactice, cât şi pentru elevi.
Atenție! Ultimele produse în stoc!
Dată disponibil:
ISBN | 978-606-528-134-9 |
Autori | Sanda Vişinescu |
Format | 21x28 cm |
Număr de pagini | 80 |
Tipul lucrării | Auxiliar curricular |
Tipar | Alb-Negru |
Acest auxiliar curricular se doreşte un material didactic ajutător atât pentru cadrele didactice, cât şi pentru elevi şi respectă Standardul de pregătire profesională şi curriculumul pentru clasa a X‑a, Ciclul inferior al liceului – filiera tehnologică, domeniul de pregătire de bază TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, domeniul de pregătire generală TURISM, Modulul – Servicii hoteliere. Modulul menţionat este tratat în manualul Turism şi alimentaţie, autori Ştefania Mihai, Valentina Capotă, Aurelia Turcescu, Florian Lixandru şi Carmen Ioneşti, apărut la Editura CD PRESS 2011, în conformitate cu programa şcolară în vigoare, aprobată de MECTS nr. 4463 din 12.07.2010.
Lucrarea de faţă conţine, în Partea I, fişe de documentare, care reprezintă un alt mod de organizare şi structurare a conţinuturilor ştiinţifice deosebit de atractiv pentru elevi şi mai uşor de utilizat în activitatea de predare – învăţare.
În partea a II-a a materialului, sunt prezentate diferite instrumente de evaluare care urmăresc atingerea competenţelor profesionale pe baza criteriilor de performanţă, în condiţiile de aplicabilitate descrise în standardele de pregătire profesională.
Filieră TEHNOLOGICĂProfil SERVICIIDomenii de pregătire...
Caietul este aferent manualului de Matematică și explorarea mediului,...
Manual declarat câștigător la licitația organizată în anul 2023 de către...
Caiet de lucru aferent manualului CD PRESS de Comunicare în limba...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Caietul de lucru se...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Caietul de lucru se...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Caietul de lucru se...