Comunicare in limba romana. Caiet de lucru. Clasa I Mărește


Caiet de comunicare in limba romana pentru clasa I. Autor Simona Dobrescu

4051-A2

Caietul de lucru se adresează elevilor din clasa I şi contribuie la exersarea si consolidarea cunostinţelor dobandite la disciplina Comunicare în limba română.

Răsfoiește cartea

Accesează  manuale.cdpress.ro pentru oferta completă de titluri CD PRESS pentru ciclul primar!

Mai multe detalii

12,99 lei inclusiv TVA


Disponibil

  Caietul de lucru se adresează elevilor din clasa I şi contribuie la exersarea si consolidarea cunostinţelor dobandite la disciplina Comunicare în limba română.

  • Caietul face parte din seria JUNIOR STAR și răspunde cerințelor programei școlare aprobate prin OMEN nr. 3418, din 19.03.2013.
  • Caietul este structurat în 6 unităţi tematice corespunzătoare manualului.
  • Activitățile propuse în caiet sunt deosebit de atractive și sunt adaptate particularităților de vârstă ale elevilor de clasa I.

  Cadrele didactice care opteaza pentru oricare dintre cele 5 Manuale digitale CD PRESS castigatoare pe locul I in cadrul licitatiei MEN [ Comunicare in limba romana * clasa I (oferta A);  Comunicare in limba romana* clasa I (oferta B); Comunicare in limba romana * clasa a II-a; Matematica si Explorarea Mediului * clasa I; Matematica si Explorarea Mediului * clasa a II-a)]  și pentru Caietele de lucru CD PRESS au  la dispoziție, gratuit, planificări calendaristice integrale și modele de proiectări ale unităților de învățare, care pot fi descărcate pe manuale.cdpress.ro!

  Planificarea calendaristica a unitatilor de invatare
  Exemple de proiectare a unor unitati de invatare

  AutoriSimona Dobrescu
  Format16.5x23.5
  Număr de pagini96
  ISBN 978-606-528-173-8
  Tipul lucrăriiAuxiliar

14 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: