Definiţii

Următorii termeni sunt folosiţi în acest document.

[Nume Comerciant sau Noi] - se referă la firma CD PRESS SRL.
Client sau Utilizator - se referă la persoane sau firme care folosesc acest site sau oricare din serviciile firmei CD PRESS.
Membru - se referă la o persoană înregistrată pe site-ul www.cdpress.ro.
Informaţii - se referă la descrieri, articole, imagini, software, aplicaţii, videoclipuri, fişiere audio, desene şi alte materiale în format video sau audio aflate pe site-ul www.cdpress.ro.
Furnizor - se referă la clienţi ai firmei CD PRESS care oferă servicii şi produse pentru a fi vândute sau promovate pe site-ul www.cdpress.ro.
Procesor de Plată - se referă la partenerul nostru care procesează plăţile online prin card bancar. În cazul nostru, acest procesator este Banca Transilvania. Plăţile online sunt procesate de Banca Transilvania printr-un sistem securizat.
Termenii "site","mărci","conţinut" şi "produse şi servicii " nu includ site-urile, mărcile, conţinutul, produsele sau serviciile furnizat de terţi şi care sunt disponibile printr-un link de la site. Utilizarea lor este conformă cu condiţiile stabilite de către operatorii site-urilor.

Plata Online

CD PRESS vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plată online ale Băncii Transilvania. În acest fel putem asigura un serviciu sigur şi eficient de comandă şi plată online pentru clienţii noştri.

Banca Transilvania și comercianții înrolați nu au acces la datele cardului dvs., toate informațiile fiind trimise DIRECT către sistemele Mastercard sau Visa, în funcție de tipul cardului utilizat.

Toate datele sunt procesate securizat prin utilizarea certificatelor de ultimă generație SSL Extended Validation pe 256 bits, sistemul antifrauda ARGUS și prin respectarea standardelor PCI DSS. Standardul PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard – Standardul de securitate a datelor din industria plăților cu cardul) reprezintă un set extensiv de cerințe dezvoltate de brand-urile de card majore pentru a facilita adoptarea unor măsuri solide de securitate a datelor.

 

Cum platesc cu cardul ?

După ce aţi ales produsul şi aţi introdus informatiile personale necesare pe site, veţi fi direcţionat la pagina securizată de la Banca Transilvania, pentru a introduce datele necesare plăţii:

După completarea campurilor obligatorii, apăsaţi pe butonul “Plata”.

Atentie!
Aveți la dispoziție 20 min pentru finalizarea tranzacției.

NU apasați butonul Înapoi (Back) de la browser, deoarece veți abandona tranzacția și respectiv, comanda!

 

b) Parola de autentificare în sistemul Verified by Visa sau MasterCard SecureCode:

Introduceti codul de aprobare tranzactie primit prin mesaj SMS la numărul de telefon anexat cardului utilizat sau parola.

Politica de securitate

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor Banca Transilvania.
Pentru a citi mai mult, accesaţi acest link: https://www.bancatransilvania.ro/siguranta-online/siguranta-la-cumparaturi

Metode de plată

Pentru a finaliza comanda şi plăţi prin card bancar, se alege metoda de plată prin card de credit/debit.

Pentru a efectua comanda este necesar să completaţi un formular cu datele cardului. Daca tranzacţia prin card a fost efectuată cu succes, va fi afişat un ecran care vă multumeşte pentru comandă efectuata pe site-ul nostru şi va oferă informaţiile relevante referitoare la aceasta. Veţi primi aceste informaţii şi prin e-mail.

Acceptăm următoarele cărţi de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, Pluxee (Sodexo) inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesată imediat.

Tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca cdpress.ro


Abonare informari CD PRESS

Produse noi

Top vânzări