Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Istorie. Bacalaureat. Sinteze. Teste. Evaluări. Eseuri rezolvate

A4-6628

✓ Lucrarea de față se adresează elevilor de liceu care au ales proba de istorie pentru examenul de bacalaureat și este avizată prin OMEN nr.3530/04.04.2018 pentru utilizare în înv. preuniversitar.

✓ Include subiecte formulate după modelul subiectelor din cadrul examenului de bacalaureat, respectând structura itemilor propuși de Centrul Național de Evaluare și Examinare.

Răsfoiește cartea

ERATĂ

Mai multe detalii

29,99 lei inclusiv TVA


  Produs avizat MEN prin ORDIN 3530/ 04.04.2018.

  ERATĂ

  ✓ Lucrarea de față se adresează elevilor de liceu care au ales proba de istorie pentru examenul de bacalaureat și este avizată prin OMEN nr. 3530/04.04.2018 pentru utilizare în învățământul preuniversitar.

  ✓ Include subiecte formulate după modelul subiectelor din cadrul examenului de bacalaureat, respectând, astfel, structura itemilor propuși de Centrul Național de Evaluare și Examinare.

  ✓ Cuprinde rezumate pentru fiecare lecție, modele de rezolvare pentru eseuri/sinteze, spații de lucru pentru evaluări și poate fi utilizată ca un mijloc de învățare modern, alternativ sau complementar manualului de istorie.

  ✓ Este corelată cu programa în vigoare pentru examenul de bacalaureat la istorie și conține toate informațiile relevante din manualele de istorie aflate în uz,fiind adecvată pentru elevi de toate nivelurile.

  George Marcu și Stan Stoica sunt profesori de istorie titulari, cu gradul didactic I, autori ai mai multor lucrări didactice, dicționare și enciclopedii în domeniul istoriei.

  AutoriGeorge MARCU, Stan STOICA
  Format20,5 x 27 cm
  Număr de pagini96
  Cod produsA4-6628
  ISBN978-606-528-415-9
  Tipul lucrăriiAuxiliar

17 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți: