Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Top sellers

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor (Modul II). Manual pentru clasa a X-a

3511-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

Răsfoiește cartea

More details

59,99 lei tax incl.


This product is no longer in stock


    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

    AutoriDana-Ioana Ion, Tincuţa Condruz, Violeta Teodor, Ioana Brânzaru
    Format21x28
    Număr de pagini104
    ISBN978-606-528-137-0
    Tipul lucrăriiManual

28 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: