Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Top sellers

Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa (Modul III). Manual pentru cls. a X-a

3528-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

Răsfoiește cartea

More details

47,99 lei tax incl.


This product is no longer in stock


ACTUALITATE



Volume discounts

QuantityPriceYou Save
de la 10 buc. 24,00 lei Up to 239,95 lei
de la 20 buc. 19,20 lei Up to 575,88 lei

    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

    AutoriCarmen Popescu, Iuliana Leuştean, Mihaela Gheorghiu, Ana-Daniela Cristea
    Număr de pagini80 pagini
    Format21x28 cm
    ISBN978-606-528-138-7
    Tipul lucrăriiManual

28 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: