Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Top sellers

Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XI-a

3412-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

Răsfoiește cartea

More details

59,99 lei tax incl.


This product is no longer in stock


    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

    Cuprinde următoarele module de specialitate:

    1. Modulul I – Organizarea producţiei culinare;
    2. Modulul II – Bucătăria naţională şi internaţională;
    3. Modulul III – Protecţia consumatorului;
    4. Modulul IV – Amenajarea spaţiilor de producţie culinară şi de patiserie-cofetărie;
    5. Modulul V – Calitatea şi siguranţa mediului.
    AutoriConstanta Brumar, Adriana Bara, Mariana Irimia, Ioana Sasu, Valentina Capota
    Format21x28
    Număr de pagini196
    ISBN978-606-528-124-0
    Tipul lucrăriiManual

18 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: