Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Top sellers

Am ales proba de BAC – BIOLOGIA SINTEZE, TESTE, REZOLVARI

3146-A4

Cuprinsul acestui auxiliar curricular a fost conceput având în vedere atât competenţele, cât şi programa de examen pentru varianta Biologie vegetală şi animală, clasele a IX-a şi a X-a, în conformitate cu prevederile programelor şcolare în vigoare.

Răsfoiește cartea

More details

14,99 lei tax incl.


ACTUALITATE  Ioana Stamaeste profesor titular, gradul didactic I, al Colegiului Naţional „Gh. Lazăr“ din Bucureşti, autoare a numeroase materiale curriculare şi lucrări pentru disciplinele Biologie şi Educaţie pentru sănătate, având o bogată experienţă în pregătirea elevilor pentru olimpiadele şcolare.

  În cadrul examenului de bacalaureat 2012, BIOLOGIA are statutul de disciplină opţională, fiind susţinută la proba E. d) de către elevii care au urmat profilul real din licee teoretice, profilul tehnic şi profilul resurse naturale şi protecţia mediului din filiera tehnologică precum şi profilul militar din filiera vocaţională.

  Cuprinsul acestui auxiliar curricular a fost conceput având în vedere atât competenţele, cât şi programa de examen pentru varianta Biologie vegetală şi animală, clasele a IX-a şi a X-a, în conformitate cu prevederile programelor şcolare în vigoare. Testele propuse ca modele, pentru examenul de bacalaureat 2012, au fost elaborate în baza prevederilor programei MECTS (Anexa nr. 2 la OMECTS nr. 4800/31.VIII. 2010) şi vizează ansamblul conţinutului ştiinţific cuprins în manualele şcolare aprobate.

  Sintezele din prima parte sunt însoţite de teste de autoevaluare care permit verificarea cunoştinţelor prezentate în capitolul respectiv. Partea a II-a cuprinde 25 de teste recapitulative precum şi rezolvări şi răspunsuri pentru toate testele din lucrare.

  Verifica si Bac Geografie 2012 – teste, rezolvari, sinteze.

  AutoriIoana Stama
  Număr de pagini160
  Format16.5x23.5
  ISBN978-606-528-098-4

Accessories

23 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: