Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Top sellers

Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XII-a

3443-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea Tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

Răsfoiește cartea

More details

65,99 lei tax incl.


This product is no longer in stock


    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea Tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

    Cuprinde trei module de specialitate:

    1. Modulul I – Organizarea producţiei de patiserie-cofetărie;
    2. Modulul II – Managementul calităţii;
    3. Modulul III – Particularităţile cateringului.
    AutoriConstanţa Brumar, Anghelina Dudan, Corina Gavrilă, Valentina Capotă
    Număr de pagini216
    Format21x28
    ISBN978-606-528-125-7
    Tipul lucrăriiManual

23 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: