Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Top sellers

Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XI-a

3412-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

Răsfoiește cartea

More details

35,99 lei tax incl.


Disponibil

Volume discounts

QuantityPriceYou Save
de la 6 buc. 32,39 lei Up to 21,59 lei
de la 11 buc. 28,79 lei Up to 79,18 lei
de la 25 buc. 26,99 lei Up to 224,94 lei

    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

    Cuprinde următoarele module de specialitate:

    1. Modulul I – Organizarea producţiei culinare;
    2. Modulul II – Bucătăria naţională şi internaţională;
    3. Modulul III – Protecţia consumatorului;
    4. Modulul IV – Amenajarea spaţiilor de producţie culinară şi de patiserie-cofetărie;
    5. Modulul V – Calitatea şi siguranţa mediului.
    AutoriConstanta Brumar, Adriana Bara, Mariana Irimia, Ioana Sasu, Valentina Capota
    Număr de pagini196
    Format21x28
    ISBN978-606-528-124-0
    Tipul lucrăriiManual

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: