Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Top sellers

Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XII-a

3443-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea Tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

Răsfoiește cartea

More details

39,99 lei tax incl.


Disponibil

Volume discounts

QuantityPriceYou Save
de la 6 buc. 35,99 lei Up to 23,99 lei
de la 11 buc. 31,99 lei Up to 87,98 lei
de la 25 buc. 29,99 lei Up to 249,94 lei

    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea Tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

    Cuprinde trei module de specialitate:

    1. Modulul I – Organizarea producţiei de patiserie-cofetărie;
    2. Modulul II – Managementul calităţii;
    3. Modulul III – Particularităţile cateringului.
    AutoriConstanţa Brumar, Anghelina Dudan, Corina Gavrilă, Valentina Capotă
    Număr de pagini216
    Format21x28
    ISBN978-606-528-125-7
    Tipul lucrăriiManual

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: