Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Top sellers

Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa (Modul III). Manual pentru cls. a X-a

3528-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

Răsfoiește cartea

More details

28,99 lei tax incl.


Disponibil

Volume discounts

QuantityPriceYou Save
de la 6 buc. 26,09 lei Up to 17,39 lei
de la 11 buc. 23,19 lei Up to 63,78 lei
de la 25 buc. 21,74 lei Up to 181,19 lei

    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

    AutoriCarmen Popescu, Iuliana Leuştean, Mihaela Gheorghiu, Ana-Daniela Cristea
    Format21x28 cm
    Număr de pagini80 pagini
    ISBN978-606-528-138-7
    Tipul lucrăriiManual

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: