Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Top sellers

Predarea ABC-ului invatarii

1296-C

Pentru cadrele didactice a caror responsabilitate este aceea de a-i ajuta pe elevi sa dobandeasca notiunile de baza ale literalizarii, transmiterea informatiilor intr-un mod stimulativ nu este un ideal, ci o necesitate.

Răsfoiește cartea

More details

15,90 lei tax incl.


  Pentru cadrele didactice a caror responsabilitate este aceea de a-i ajuta pe elevi sa dobandeasca notiunile de baza ale literalizarii, transmiterea informatiilor intr-un mod stimulativ nu este un ideal, ci o necesitate. Constient de acest lucru, profesorul Kieran Egan, castigator a numeroase premii, foloseste umorul in predarea structurilor de baza ale literalizarii, ajutand cadrele didactice sa stimuleze imaginatia si emotiile elevilor.

  In Predarea ABC-ului invatarii, Egan respinge conceptia conform careia ideile si experientele familiare sunt mijloace eficiente de instruire. El propune o noua abordare, bazata pe predarea abilitatilor-cheie ale alfabetizarii, folosind o serie variata de concepte moderne, de la fascinant la exotic, de la magnific la neobisnuit. Receptand elementele inedite ale alfabetizarii, elevii asimileaza fara efort materialul care nu numai ca ii pregateste pentru examene, dar le si dezvolta un atasament pentru scriere si lectura.

  AutoriKieran Egan
  Număr de pagini140
  Format16.5x23.5
  ISBN978-973-7989-94-9
  Tipul lucrăriiAuxiliar

4 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: