Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Top sellers

Comunicare in limba romana. SET caiete de lucru. Clasa I

4075-A2

Caietul de lucru se adresează elevilor din clasa I şi contribuie la exersarea si consolidarea cunostinţelor dobandite la disciplina Comunicare în limba română.

Răsfoiește cartea

Accesează catalogul interactiv CD PRESS pentru oferta completă pentru ciclul primar!

More details

26,00 lei tax incl.


Disponibil

  DESCARCA PLANIFICAREA CALENDARISTICA SI PROIECTAREA UNITATILOR DE INVATARE

  Caietul de lucru se adresează elevilor din clasa I şi contribuie la exersarea si consolidarea cunostinţelor dobandite la disciplina Comunicare în limba română.

  • Caietul face parte din seria JUNIOR STAR și răspunde cerințelor programei școlare aprobate prin OMEN nr. 3418, din 19.03.2013.
  • Caietul este structurat în două părţi, aferente celor două semestre.
  • Activitățile propuse în caiet sunt deosebit de atractive și sunt adaptate particularităților de vârstă ale elevilor de clasa I.

   

  Cadrele didactice care opteaza pentru oricare dintre cele 5 Manuale digitale CD PRESS castigatoare pe locul I in cadrul licitatiei MEN [ Comunicare in limba romana * clasa I (oferta A);  Comunicare in limba romana* clasa I (oferta B); Comunicare in limba romana * clasa a II-a; Matematica si Explorarea Mediului * clasa I; Matematica si Explorarea Mediului * clasa a II-a)]  și pentru Caietele de lucru CD PRESS au  la dispoziție, gratuit, planificări calendaristice integrale și modele de proiectări ale unităților de învățare, care pot fi descărcate pe manuale.cdpress.ro!

  AutoriIliana Dumitrescu. Daniela Barbu
  Număr de pagini96
  Format21x28
  ISBN978-606-528-236-0

Accessories

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: