Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a V-a

6208-A3

Manualul a fost declarat câștigător în cadrul licitației organizate de Ministerul Educației Naționale în iulie 2017.

RĂSFOIEȘTE MANUALUL DIGITAL ȘI GHIDUL PROFESORULUI

Mai multe detalii

30,00 lei inclusiv TVA


Disponibil în curând

  Iată PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editură cu peste 23 de ani de experiență în realizarea de manuale școlare de calitate, aprobate de MEN:

  •  *Manualul este conceput ca o poveste, în jurul a două personaje, Flexi și Dexi, două suricate prietenoase, fin ilustrate și pline de umor.
  • * Include o serie de planșe didacticeîn care informația este susținută de infografice moderne, imagini spectaculoaseetc.
  • * Oferă activități de învățare cu grade diferite de dificultate (peste 1100 de exerciții în manualul tipărit și aproximativ 300 de activități multimedia în varianta digitală), care permit personalizarea demersului didactic în funcție de nivelul clasei.
  • * Rubrica originală Atelier de creație conține proiecte care încurajează gândirea creativă, folosind diverse medii, inclusiv digitale.
  • * Manualul este însoțit de un PACHET EDUCAȚIONAL EXTINS, format din: Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare, sugestii metodologice), descărcabil GRATUIT pe www.cdpress.ro.; Caiet de lucru; acces GRATUIT la platforma educațională www.clasadigitală.ro (include numeroase materiale digitale descărcabile).
  • * Este creat de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de manuale și auxiliare școlare:

  - Anca Șerban, autor cu peste 20 de ani de experiență în crearea de manuale și auxiliare de Limba și literatura română pentru gimnaziu, aprobate de MEN, profesor grad I Școala Gimnazială nr. 79, București.

  - Roxana Ciobanu, drd. în filologie, coautor a numeroase auxiliare școlare, cadru didactic la licee de prestigiu – Colegiul Național Andrei Șaguna, Colegiul Național Gheorghe Lazăr, Colegiul Național Spiru Haret, cu o însemnată activitate în coordonarea elevilor care au obținut premii importante la olimpiadele naționale și internaționale de profil.

  - Ana-Maria Barău, profesor grad II, Școala Gimnazială nr. 79, București, cadru didactic cu rezultate excelente în pregătirea elevilor participanți la olimpiadele de profil (Olimpiada de Limba și Literatura română, Olimpiada de Lingvistică).

  - Iuliana Băiașu, profesor grad I Colegiul Național Matei Basarab, București, autoare de auxiliare școlare, cu o bogată activitate la catedră.

  AutoriAnca ȘERBAN, Roxana CIOBANU, Ana-Maria BARĂU, Iuliana BĂIAȘU
  Format20,5 x 26 cm
  Număr de pagini176 pagini
  Cod produs6208-A3
  ISBN978-606-528-366-4
  Tipul lucrăriiManual

Produse asociate

  30 produse din aceeași categorie

  Recomandări de la clienți:

  Abonare informari CD PRESS

  Cele mai cumpărate