Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Matematică. Manual pentru clasa a V-a

6215-A3

Manualul a fost declarat câștigător în cadrul licitației organizate de Ministerul Educației Naționale în iulie 2017.

RĂSFOIEȘTE MANUALUL DIGITAL ȘI GHIDUL PROFESORULUI

Mai multe detalii

24,99 lei inclusiv TVA


  CALENDAR 2017-2018

  Iată PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editură cu peste 23 de ani de experiență în realizarea de manuale școlare de calitate, aprobate de MEN:

  • Noţiunile sunt prezentate intuitiv, evitându-se abuzul de notații sau de abstractizare și folosind situații de viață în care elevii zilelor noastre se identifică.
  • Manualul tipărit oferă peste 1000 de probleme și exerciții cu grade diferite de dificultate, iar manualul digital - peste 250 de activități multimedia creative, care permit personalizarea demersului didactic în funcție de nivelul clasei.
  • Are o structură organizată pe tipuri de actiuni: Aplic, Lucrez, Rețin, Observ, Cercetez, ce dau o direcție clară de lucru și creează elevului un tipar de gândire și de tratare a subiectelor. Rubrica Gândesc creativ încurajează abordarea unei probleme din perspective multiple și gândirea critică.
  • Manualul este însoțit de un PACHET EDUCAȚIONAL EXTINS, din care fac parte o Culegere de probleme și Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare, sugestii metodologice, răspunsuri și indicații de rezolvare). Ghidul profesorului este descărcabil GRATUIT pe www.cdpress.ro . Cu toții veți avea acces GRATUIT la platforma educațională www.clasadigitală.ro (include numeroase materiale digitale descărcabile).
  • Este creat de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de manuale și auxiliare școlare:

  - CRISTIAN ALEXANDRESCU,prof. gr. I Colegiul Național Ion Creangă, București, membru în Consiliul Director al Societății de Științe Matematice din România, participant la pregătirea loturilor olimpice de matematică

  - ALINA CARMEN BIRTA, prof. gr. II, experiență didactică de 16 ani și peste 20 de ani în domeniul editorial; autor de manuale și auxiliare școlare pentru gimnaziu aprobate MEN

  - CRISTIAN TEODOR OLTEANU, prof. gr. I Școala Gimnazială nr. 97, București, membru în Comisia Nationala a Olimpiadelor de Matematică

  AutoriCristian ALEXANDRESCU, Alina Carmen BIRTA, Cristian Teodor OLTEAN
  Număr de pagini176 pagini
  Format20,5 x 26 cm
  Cod produs6215-A3
  ISBN978-606-528-367-1
  Tipul lucrăriiManual

30 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți:

Catalog 2021-2022

Abonare informari CD PRESS

Cele mai cumpărate