Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Educatie sociala. Manual pentru clasa a V-a

6185-A3

Manualul a fost declarat câștigător în cadrul licitației organizate de Ministerul Educației Naționale în iulie 2017.

Mai multe detalii

17,99 lei inclusiv TVA


Disponibil în curând

  Iată PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editură cu peste 23 de ani de experiență în realizarea de manuale școlare de calitate, aprobate de MEN:

  • Abordarea integrată, în care exersarea gândirii critice se realizează pornind de la cunoașterea și promovarea propriilor drepturi și responsabilități.
  • Demersul didactic este construit în totalitate pornind de la probleme reale din viața de elev/elevă în perioada preadolescenței.
  • Structura fiecărei lecții de predare-învățare-evaluare exersează ritmic, pe tot cuprinsul manualului, capacitatea de descoperire, analiză, înțelegere, aplicare, iar rubricaMă implic asigură conexiunea cu viața reală și dezvoltarea spiritului civic al elevilor. Jurnalul drepturilor mele reprezintă o altă resursă de învățare experiențială.
  • Bogăția de materiale puse la dispoziția dvs (din varianta tipărită sau din cea digitală – peste
   150 de activități multimedia) contribuie la reducerea timpului de pregătire a lecțiilor prin prezentarea unor conținuturi bine documentate.
  • Manualul este însoțit de Ghidul profesorului (planificarea anuală, proiectarea unităților de învățare și sugestii metodologice), descărcabil GRATUIT pe www.cdpress.ro. Cu toții veți avea acces GRATUIT la platforma educațională www.clasadigitală.ro (include numeroase materiale digitale descărcabile).
  • Este creat de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de manuale și auxiliare școlare:
  • Daniela BARBU – prof. dr. în Științele Educației, cadru didactic cu experiență la catedră și în management educațional, autor a numeroase manuale școlare (Educație socială, Dezvoltare personală), aprobate MEN.
  • Cristiana Ana-Maria BOCA – prof. gr. I, autor de manuale școlare aprobate MEN (Educație socială, Dezvoltare personală), formator național, coord. al echipei de autori în cadrul unor proiecte vizând Reforma Educației Timpurii;
  • Manualul este girat științific de prof. univ. dr. Cătălina ULRICH HYGUM, Universitatea București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației.
  AutoriDaniela BARBU, Cristiana Ana-Maria BOCA
  Format20,5 x 26 cm
  Număr de pagini80 pagini
  Cod produs6185-A3
  ISBN978-606-528-364-0
  Tipul lucrăriiManual

30 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți:

Abonare informari CD PRESS

Cele mai cumpărate