Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Istorie. Manual pentru clasa a V-a

6192-A3

Manualul a fost declarat câștigător în cadrul licitației organizate de Ministerul Educației Naționale în iulie 2017.

Mai multe detalii

25,00 lei inclusiv TVA


Disponibil

  Descarcă ghidul profesorului

  Iată PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editură cu peste 23 de ani de experiență în realizarea de manuale școlare de calitate, aprobate de MEN:

  • Manualul are o structură inedită și modernă, care permite studierea istoriei așa cum ar face-o un istoric: pe baza izvoarelor istorice. Manualul tipărit oferă o selecție bogată de documente grafice și foto: peste 200 de surse relevante din punct de vedere istoric și didactic (citate, hărți clare și detaliate, fotografii, reconstituiri realiste ale unor scene din viața cotidiană reprezentative pentru diverse epoci). Manualul digital conține zeci de simulări 3D ale unor spații și monumente istorice și filmări ale unor obiective de patrimoniu, piese arheologice celebre și activități umane.
  • Lecțiile sunt concepute pentru a fi incitante: conțin peste 60 de întrebări inedite de deschidere a lecției, care generează o așteptare activă în rândul elevilor, iar aplicațiile folosesc instrumente și metode moderne, precum portofoliul, proiectul, jocul de rol, dezbaterea, care permit și o personalizare a demersului didactic în funcție de nivelul clasei.
  • Manualul are 136 de pagini, față de 104 pagini, minimul solicitat de MEN. Forma grafică este atractivă, manualul fiind tipărit pe hârtie de bună calitate.
  • Manualul digital cuprinde peste 70 de fișe de lucru ce potfi printate, constituind astfel un adevărat caiet de lucru integrat manualului.
  • Manualul este girat științific de prof. univ. dr. Alexandru BARNEA, reputat istoric și arheolog în cadrul Institutului de Arheologie V. Pârvanal Academiei Române, și metodic de prof. Nicoleta BĂJENARU, inspector de specialitate în cadrul ISJ Ilfov.
  • Manualul este însoțit de un pachet educațional extins, din care fac parte Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare, sugestii metodologice) descărcabil GRATUIT pe www.cdpress.ro; platforma educațională www.clasadigitală.ro (include numeroase materiale digitale descărcabile gratuit). Pentru pregătirea de performanță a elevilor care participă la concursuri școlare, vă recomandăm publicația Terra Magazin și Atlasul istoric școlar cu planșe didactice.
  • Este creat de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de materiale educaționale:

  - Stan STOICA - prof. gradul I, doctor în istorie al Universității din București, profesor de istorie, cu experiență de metodist, expert în management educațional, autor de lucrări de specialitate și auxiliare didactice, membru în consiliul Consultativ al ISJ Ilfov.

  - Dragoș BECHERU – drd. Universitatea din București, Facultatea de ISTORIE, editor al Romanian Journal of History and International Studies.

  AutoriStan STOICA, Dragoș Sebastian BECHERU
  Număr de pagini136 pagini
  Format20,5 x 26 cm
  Cod produs6192-A3
  ISBN978-606-528-365-7
  Tipul lucrăriiManual

Produse asociate

30 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți:

Abonare informari CD PRESS

Cele mai cumpărate