Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Informatica si TIC. Manual pentru clasa a V-a

6246-A3

Manualul a fost declarat câștigător în cadrul licitației organizate de Ministerul Educației Naționale în iulie 2017.

Mai multe detalii

17,99 lei inclusiv TVA


Disponibil

  Produs disponibil din data de 2 octombrie.

  Iată PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editură cu peste 23 de ani de experiență în realizarea de manuale școlare de calitate, aprobate de MEN:

  • Manualul are o structură simplă și ușor de utilizat. Este conceput ca o poveste a unui personaj pe nume Ioana, o fetiță care intră, alături de colegii săi de clasa a V-a, în universul digital. Elevii iau astfel contact cu un vocabular specific tehnologiilor actuale. Pornind de la un context familiar, concret (de ex.: organizarea bibliotecii din cameră), Ioana înțelege noțiuni abstracte (organizarea fișierelor și a directoarelor într-un computer).
  • Prin zeci de materiale digitale video și interactive, manualul este un suport util pentru realizarea primilor pași în crearea de programe pentru computer și pentru a înțelege cum funcționează diverse echipamente tehnice.
  • Manualul este bogat ilustrat cu planșe explicative și reproduceri realiste și foarte detaliate.
  • Manualul are 96 de pagini și este tipărit integral colorpe hârtie de foarte bună calitate.
  • Manualul este însoțit de un pachet educațional extins: Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare, sugestii metodologice), descărcabil GRATUIT pe www.cdpress.ro, acces GRATUIT la platforma educațională www.clasadigitală.ro (include numeroase materiale digitale descărcabile).
  • Manualul este girat științific și metodic de referenții: prof. gr. I Marius NICOLI, membru în Comisia Națională de Informatică, Comisia Centrală a Olimpiadei Naționale de Informatică și în Comisia de pregătire a Lotului Olimpic de Informatică; prof. univ. dr. Tudor BĂLĂNESCU, Universitatea din Pitești, Departamentul de Matematică-Informatică, Conducător de doctorat la Școala doctorală a Universității din Pitești. 
  • Este creat de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de manuale școlare:

  - Doru Anastasiu POPESCU - conf. univ. dr. Universitatea din Pitești, Departamentul de Matematică-Informatică,  autor a peste 20 de manuale școlare și auxiliare didactice pentru Informatică și TIC, profesor asociat la Colegiul Național Radu Greceanu Slatina),membru în Comisia Națională de Informatică, membru în Comisia Centrală a Olimpiadei Naționale de Informatică, membru în Comisia de pregătire a Lotului Olimpic de Informatică.

  - Sanda PROFEANU, prof. de informatică gradul I la Colegiul Tehnic Metalurgic Slatina.

  - Simona DOBRESCU, director editorial cu peste 10 ani de experiență în realizarea de manuale și auxiliare școlare pentru ciclul preuniversitar, în calitate de redactor-coordonator și autor.

  AutoriDoru Anastasiu POPESCU, Sanda PROFEANU, Simona DOBRESCU
  Număr de pagini96 pagini
  Format20,5 x 26 cm
  Cod produs6246-A3
  ISBN978-606-528-336-7
  Tipul lucrăriiManual

30 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți:

Abonare informari CD PRESS

Cele mai cumpărate