Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Limba moderna franceza (L2). Manual pentru clasa a V-a

6239-A3

Manualul a fost declarat câștigător în cadrul licitației organizate de Ministerul Educației Naționale în iulie 2017.

Mai multe detalii

25,00 lei inclusiv TVA


  Iată PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editură cu peste 23 de ani de experiență în realizarea de manuale școlare de calitate, aprobate de MEN:

  • Manualul este conceput ca o poveste a unei familii francofone din România, surprinse în contexte familiare de viață, ilustrate unitar. Personajele și acțiunile lor fac parte din universul copiilor de 11-12 ani de astăzi și sunt amuzante. Elevii intră în contact cu un vocabular actual și adecvat nivelului A1.1.
  • Manualul conține aproximativ 80 de înregistrări audio de o calitate remarcabilă, suport pentru activitatea de predare-învățare interactivă, ale căror transcrieri se regăsesc integral la finalul manualului tipărit.
  • Manualul are 128 pagini, o formă grafică atractivă și originală, este tipărit pe hârtie de foarte bună calitate.
  • Manualul includeactivități de învățare cu grade diferite de dificultate, care permit personalizarea demersului didactic în funcție de nivelul clasei, fiind relevante atât pentru elevii din mediul urban, cât și din cel rural. Conținuturile morfo-sintactice sunt introduse natural, simplu, gradat și sistematizat printr-un demers comunicativ-acțional;
  • Manualul este însoțit de un pachet educațional extins: Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare, sugestii metodologice), descărcabil GRATUIT pe www.cdpress.ro, acces GRATUIT la platforma educațională www.clasadigitală.ro (include numeroase materiale digitale descărcabile). Pentru pregătirea de performanță a elevilor care participă la concursuri școlare, vă recomandăm Caietul de lucru, asociat manualului.
  • Manualul este girat științific de prof. univ. emerit dr. Alexandra CUNIȚĂ, Universitatea din București, de Inspectorul General MEN pentru limba franceză, prof. Manuela-Delia ANGHEL, de prof. dr. habilitat Monica VLAD, Universitatea „Ovidius” din Constanța, de prof. conf. dr. Iulia MATEIU, Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, de responsabilul serviciului de certificări și acreditări al Institutului Francez din București Ruxandra BOITAN, de prof. limba franceză gr. I Cristina GRIGORE, autor de manuale de limba franceză și, nu în ultimul rând, de președintele Asociației Române a Profesorilor de Limba Franceză, prof. dr. Irina-Ofelia COSOVANU.
  • Este creat de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de materiale educaționale:

  - Ion FĂRCĂȘANU, profesor de limba franceză, grad didactic I, Liceul Pedagogic „Mircea Scarlat” din Alexandria, membru al comisiei naționale de specialitate din cadrul MEN, formator național, expert evaluator, conceptor de itemi de evaluare în cadrul comisiilor naționale MEN, CNEEÎP, evaluator DELF acreditat de CIEP Sèvres, Franța.

  - Angela-Gabriela LĂPĂDATU, inspector de limbi moderne, IȘJ Teleorman, profesor de limba franceză, doctor, grad didactic I, membru al comisiei naționale de specialitate MEN, formator național, expert evaluator, evaluator acreditat de CIEP Sèvres, Franța, pentru examenele DELF.

  AutoriIon FĂRCĂȘANU, Angela-Gabriela LĂPĂDATU
  Format20,5 x 26 cm
  Număr de pagini128 pagini
  Cod produs6239-A3
  ISBN978-606-528-369-5
  Tipul lucrăriiManual

Produse asociate

30 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți:

Abonare informari CD PRESS

Cele mai cumpărate