Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Geografie. Manual pentru clasa a V-a

6338-A3

Manualul a fost declarat câștigător în cadrul licitației organizate de Ministerul Educației Naționale în iulie 2017.

Mai multe detalii

17,99 lei inclusiv TVA


  Iată PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editură cu peste 23 de ani de experiență în realizarea de manuale școlare de calitate, aprobate de MEN:

  • Este un produs didactic deosebit de prietenos, ușor de înțeles și de folosit, care înfățișează „povestea geografiei” ca o călătorie inițiatică în cunoașterea Terrei, fiind potrivit pentru toate categoriile de elevi.

  • Este rodul eforturilor unei echipe cu realizări profesionale de excepție: peste două decenii de excelență în domeniul educației geografice pentru elevi (Terra Magazin), peste un deceniu de experiență didactică și competițională (antrenarea lotului olimpic național de geografie), vastă competență în cercetare și învățământ geografic.

  • Este creat conform noilor standarde editoriale europene în domeniul educației geografice. Pune la dispoziția elevului și a profesorului, în format tipărit și digital,sute de reprezentări și simulări tip 3D spectaculoase ale unor procese geografice, aplicații practice, fișe de lucru, scheme recapitulative, evaluări complementare utile pentru pregătirea diverselor concursuri și olimpiade școlare, testări, planșe didactice A3 inedite (un adevărat mini-atlas geografic) etc. Este singurul manual în care majoritatea lecțiilor includ câte o planșă didactică format A3.

  • Grafica deosebită, calitatea remarcabilă a imaginilor care însoțesc textul pe parcursul celor 112 pagini, coloritul viu și aspectul tridimensional al diagramelor fac din manual un produs editorial spectaculos. Produsul va fi tipărit pe hârtie de foarte bună calitate, în format mare (20,5 x 26 cm), integral color.

  • Manualul este parte a unui pachet educațional extins, care include Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare), descărcabil GRATUIT pe www.cdpress.ro, Atlas Geografic Școlar și Terra Magazin, pentru pregătirea de performanță a elevilor care participă la concursuri școlare

  Despre autori:

  - Marius-Cristian NEACȘU, absolvent și doctor în Geografie al Universității din București, conferențiar universitar în cadrul Academiei de Studii Economice din București, cu peste 15 ani de experiență în domeniul educațional și didactic, autor și co-autor al mai multor manuale de Geografie pentru diverse niveluri de învățământ, caiete de lucru, culegeri de teste pentru diverse niveluri de examinare (teste naționale, bacalaureat, admitere la facultate etc.) și alte lucrări științifice, de strictă specialitate (cărți, articole - peste 65 de titluri).

  - Mihaela și Dorin FISCUTEAN, profesori gr. I, pregătesc, în fiecare an, lotul olimpic național de geografie pentru participarea la Olimpiada Internațională de Geografie, cu rezultate unice în istoria acestei competiții: zeci de medalii de aur și câștigători anuali ai locului I, poziționând mereu România în topul clasamentului pe țări.

  - Ciprian MIHAI, profesor, doctor în Geografie al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

  - Ionela POPA, doctor în Geografie al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

  AutoriMarius Cristian Neacșu, Mihaela Fiscutean, Dorin Fiscutean, Ciprian Mihai, Ionela Popa
  Număr de pagini112
  Format20,5 x 26 cm
  Cod produs6338-A3
  ISBN978-606-528-385-5
  Tipul lucrăriiManual

Produse asociate

30 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți:

Abonare informari CD PRESS

Cele mai cumpărate