Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Consiliere si dezvoltare personala. Manual pentru clasa a V-a. Varianta in Limba maghiara

6932-A3

Varianta în limba maghiară a manualului de Consiliere și dezvoltare personală clasa a V-a.

Traducători:
ZÁGONI IMOLA - ÉVA, I-ES FOKOZATÚ TANÁR
SZERZŐ TEREZA, I-ES FOKOZATÚ TANÁR

Mai multe detalii

20,00 lei inclusiv TVA


  Iată PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editură cu peste 23 de ani de experiență în realizarea de manuale școlare de calitate, aprobate de MEN:

  • Manualul reflectă o tematică diversă, într-o abordare creativă, curajoasă, în care libertatea de exprimare a elevilor este permanent stimulată.
  • Abordarea conținuturilor este integrată; fiecare domeniu de conținut susține și extinde domeniul anterior și își găsește un fundament temeinic în valorizarea propriei experiențe de viață.
  • Rubrica originală Inspirație pentru viață le oferă elevilor prilejul de a descoperi oamenii de lângă ei, din trecut sau din prezent, cu experiențe de viață din care se pot inspira.
  • Fiecare lecție este un spectacol interactiv, întrucât manualul propune forme variate de organizare a învățării. Rubrica Provocare digitală realizează corespondența dintre manualul tipărit și cel digital, punând la dispoziția elevilor peste 100 de activități multimedia.
  • Forma grafică este atractivă, manualul fiind tipărit pe hârtie de bună calitate.
  • Manualul este însoțit de Ghidul profesorului (planificarea anuală, proiectarea unităților de învățare și sugestii metodologice), descărcabil GRATUIT pe www.cdpress.ro. Cu toții veți avea acces GRATUIT la platforma educațională www.clasadigitală.ro (include numeroase materiale digitale descărcabile).
  • Este creat de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de manuale și auxiliare școlare:
  • Marcela Claudia CĂLINECI – dr. în Ştiinţele Educaţiei, consilier şcolar la Centrul Municipiului Bucureşti de Asistenţă Psihopedagogică, autor de manuale școlare aprobate MEN;
  • Cristiana Ana-Maria BOCA – prof. gr. I, autor de manuale școlare aprobate MEN (Educație socială, Dezvoltare personală), formator național, coord. al echipei de autori în cadrul unor proiecte vizând Reforma Educației Timpurii;
  • Daniela BARBU – prof. dr. în Științele Educației, cadru didactic cu experiență la catedră și în management educațional, autor a numeroase manuale școlare (Educație socială, Dezvoltare personală), aprobate MEN.
  • Manualul este girat științific de:

  - lector univ. dr. Magdalena BALICA – cercetător principal II, dir. adj. Institutul de Științe ale Educației

  - dr. Speranța Lavinia ȚIBU – cercetător principal II, șef Laborator Consiliere și Management Educațional, Institutul de Științe ale Educației

  - prof. gr. I Carmen FLORESCU, dir. CJRAE Brașov

  - prof. gr. I Diamanta Luminița BULAI, dir. CJRAE Galați

  AutoriMarcela Claudia CĂLINECI, Cristiana Ana-Maria BOCA, Daniela BARBU
  Număr de pagini88 pagini
  Format20,5 x 26 cm
  Cod produs6932-A3
  ISBN978-606-528-396-1
  Tipul lucrăriiManual

Produse asociate

30 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți:

Abonare informari CD PRESS

Cele mai cumpărate