Construcții. Manual pentru clasa a IX-a. Varianta în limba maghiară

1265-M4

La baza realizarii manualului au stat curricula, standardele de pregatire profesionala, metodele moderne de predare-invatare, indicatorii standard, evaluarile sumative, finale etc. si organizatorii cognitiv.

Mai multe detalii

32,99 lei inclusiv TVA


ACTUALITATE  ISBN978-973-7989-78-9
  Cod produs1265-M4
  AutoriIuliana Carmen Stana, Gigliola Nicandra Lascu, Ioana Zlatoianu
  Format21x28 cm
  Număr de pagini160
  Tipul lucrăriiManual
  TiparAlb-Negru

  La baza realizarii manualului au stat curricula, standardele de pregatire profesionala, metodele moderne de predare-invatare, indicatorii standard, evaluarile sumative, finale etc. si organizatorii cognitivi (ex.: harti conceptuale - organizarea continutului, liste structurate in jurul unor termeni-cheie, matrice conceptuale - matricea scrierii din surse multiple, matrice secventiale etc.). Cunostintele din domeniul matematicii si al fizicii se intersecteaza si se suprapun cu cele pur ingineresti, ceea ce presupune o abordare diferentiata si complexa, pluridisciplinara.

  Stimularea creativa si tehnica de invatare prin cooperare, formarea continua si comunicarea au fost cele trei niveluri pedagogice folosite de autori in conceperea si organizarea acestui manual.

  Modulele au fost elaborate pentru a oferi elevului notiuni si tehnici moderne, usor de inteles si de valorificat in viitoarea lui meserie.

  In manual sunt prezentate atat metode si tehnologii noi din domeniul constructiilor, cat si metode consacrate, prin intermediul unor exemple sugestive.

  Manualul este si singurul suport pentru elevii Scolii de Arte si Meserii, aducand noul si practicul in cunostintele de baza ale acestora.

30 produse din aceeași categorie

Abonare informari CD PRESS

Produse noi

Top vânzări