Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Servicii hoteliere

3573-M4

Acest auxiliar curricular se doreşte un material didactic ajutător atât pentru cadrele didactice, cât şi pentru elevi.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

30,00 lei inclusiv TVA


Disponibil

  Acest auxiliar curricular se doreşte un material didactic ajutător atât pentru cadrele didactice, cât şi pentru elevi şi respectă Standardul de pregătire profesională şi curriculumul pentru clasa a X‑a, Ciclul inferior al liceului – filiera tehnologică, domeniul de pregătire de bază TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, domeniul de pregătire generală TURISM, Modulul – Servicii hoteliere. Modulul menţionat este tratat în manualul Turism şi alimentaţie, autori Ştefania Mihai, Valentina Capotă, Aurelia Turcescu, Florian Lixandru şi Carmen Ioneşti, apărut la Editura CD PRESS 2011, în conformitate cu programa şcolară în vigoare, aprobată de MECTS nr. 4463 din 12.07.2010.

  Lucrarea de faţă conţine, în Partea I, fişe de documentare, care reprezintă un alt mod de organizare şi structurare a conţinuturilor ştiinţifice deosebit de atractiv pentru elevi şi mai uşor de utilizat în activitatea de predare – învăţare.

  În partea a II-a a materialului, sunt prezentate diferite instrumente de evaluare care urmăresc atingerea competenţelor profesionale pe baza criteriilor de performanţă, în condiţiile de aplicabilitate descrise în standardele de pregătire profesională.

  AutoriSanda Vişinescu
  Format21x28
  Număr de pagini80
  ISBN978-606-528-134-9
  Tipul lucrăriiAuxiliar curricular

30 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți:

Abonare informari CD PRESS

Cele mai cumpărate