Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Electronica. Tehnologii si masurari. Manual pentru clasa a X-a

1715-M4

Lucrarea se adreseaza elevilor care urmeaza cursurile unei scoli de arte si meserii (domeniile: electric, electromecanic, electronica si automatizari) sau ale unui liceu tehnologic (specializarile: tehnician operator tehnica de calcul, tehnician in telecomunicatii, tehnician electrician electronist auto, tehnician in instalatii electrice, tehnician in automatizari, s.a.).

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

44,99 lei inclusiv TVA


Disponibil

  Lucrarea se adreseaza elevilor care urmeaza cursurile unei scoli de arte si meserii (domeniile: electric, electromecanic, electronica si automatizari) sau ale unui liceu tehnologic (specializarile: tehnician operator tehnica de calcul, tehnician in telecomunicatii, tehnician electrician electronist auto, tehnician in instalatii electrice, tehnician in automatizari, tehnician electronist, tehnician electrotehnist, tehnician electromecanic, tehnician energetician).

  Fiecare capitol are in componenta numeroase fise de lucru menite sa sprijine intelegerea notiunilor si se incheie cu un rezumat si un test de evaluare, care cuprinde itemi diversi. La sfarsitul fiecarei sectiuni sunt prezentate raspunsurile corecte, oferind o modalitate de verificare a intelegerii continuturilor capitolelor parcurse.

  Modul de tratare a notiunilor, clar explicate, cu multe exemple concrete, exercitiile, fisele de lucru, lucrarile practice, toate acestea ilustreaza conceptia autorilor conform careia orice elev poate invata daca are la dispozitie o carte prietenoasa, care-l ajuta asemenea unui bun profesor.

   

  AutoriDragos Cosma, Florin Mares, Doina Dick, Aurelian Chivu
  Număr de pagini312
  Format21x29.7
  ISBN978-973-1760-57-5
  Tipul lucrăriiManual

30 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți: