Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Muzica si miscare. Manual pentru clasa a IV-a

Manual declarat câștigător pe locul I la criteriile „calitate” și „preț” în cadrul licitației MENCS 2016, pentru manuale digitale de clasa a IV-a.

Peste 315 materiale multimedia originale.

Mai multe detalii

17,99 lei inclusiv TVA


Disponibil!

Atenție! Ultimele produse în stoc!

ACTUALITATE  RESURSE DIDACTICE

  Manual declarat câștigător pe locul I la criteriile „calitate” și „preț” în cadrul licitației MENCS 2016, pentru manuale digitale de clasa a IV-a.

  Peste 315 materiale multimedia originale (planșe, materiale video, înregistrări audio cu varianta pozitiv și negativ a unor cântece, jocuri interactive, sunete ale instrumentelor muzicale, cântece inter­pretate instru­mental la pian, pentru demonstrație.

  Aplicație multimedia Pianul virtual © – un instrument original, oferit în EXCLUSIVITATE în manualul Muzică și mișcare al Editurii CD PRESS, cu ajutorul căruia pot fi exersate cântecele din manual și nu numai.

  Echipă de autori cu vastă experiență:

  • –   prof. grad I Lăcrămioara-Ana Pauliuc, dirijor de cor – Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” București, cadru didactic cu experiență îndelungată la catedră
  • –   dr. Costin Diaconescu – absolvent al Liceului de muzică „George Enescu” București, cu 20 de ani de experiență în domeniul educațional școlar, coordonator a sute de lucrări de specialitate (manuale școlare, materiale auxiliare etc.)

  Manualul va fi completat de un Caiet de lucru multi­funcțional (lucru individual l teme l exersare a noțiunilor din manual l spații pentru desene și scheme), realizat de aceeași echipă de autori ca și manualul.

  AutoriLăcrămioara-Ana Pauliuc, Costin Diaconescu
  Format21 x 26 cm
  Număr de pagini128 pagini
  ISBN978-606-528-297-1
  Tipul lucrăriiManual

Produse asociate

30 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți: