Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor (Modul II). Manual pentru clasa a X-a

3511-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

35,99 lei inclusiv TVA


Disponibil

    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

    AutoriDana-Ioana Ion, Tincuţa Condruz, Violeta Teodor, Ioana Brânzaru
    Număr de pagini120
    Format21x28
    ISBN978-606-528-137-0
    Tipul lucrăriiManual

5 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți: