Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa (Modul III). Manual pentru cls. a X-a

3528-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

28,99 lei inclusiv TVA


Disponibil

    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

    AutoriCarmen Popescu, Iuliana Leuştean, Mihaela Gheorghiu, Ana-Daniela Cristea
    Număr de pagini80
    Format21x28 cm
    ISBN978-606-528-138-7
    Tipul lucrăriiManual

5 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți: