Revista TERRA MAGAZIN Conține 7 produse.

Revista TERRA MAGAZIN

Terra Magazin este cea mai citită și prestigioasă publicație românească de popularizare a științelor, fondată în anul 1995.

Revista este realizată de o echipă de profesioniști în parteneriat cu una dintre cele mai prestigioase reviste de știință din Marea Britanie. Conține articole de fond despre subiecte din domenii diverse: Geografie, Biologie...

Terra Magazin este cea mai citită și prestigioasă publicație românească de popularizare a științelor, fondată în anul 1995.

Revista este realizată de o echipă de profesioniști în parteneriat cu una dintre cele mai prestigioase reviste de știință din Marea Britanie. Conține articole de fond despre subiecte din domenii diverse: Geografie, Biologie, Istorie, Chimie, Fizică, Ecologie, Cultură și Civilizație, Tehnologie.


Articolele publicate în revistă completează informațiile din manualele școlare și urmăresc, lunar, succesiunea anumitor conținuturi din programele școlare în vigoare pentru gimnaziu și liceu.

Fiecare număr al revistei este însoțit de materiale educaționale suplimentare, CADOU (machete 3D, atlase școlare, hărți, modele de teste de geografie pentru pregătirea diferitelor examene școlare, etc.)


Revista se distribuie în unitățile școlare, fără titlu de obligativitate, cu avizul Ministerului Educației Nationale și Cercetării Științifice, nr. 40199/1999.

Continuare...
Se afișează 1 - 7 din 7 produse

Oferte speciale

Cele mai cumpărate

Newsletter CD PRESS

Urmăriţi-ne pe Facebook

Blastwave