Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Revista TERRA MAGAZIN Conține 12 produse.

Revista TERRA MAGAZIN

Terra Magazin este cea mai citită și prestigioasă publicație românească de popularizare a științelor, fondată în anul 1995.

Revista este realizată de o echipă de profesioniști sub egida Societății de Geografie din România și conține articole de fond despre subiecte din domenii diverse: Geografie, Biologie, Istorie, Chimie, Fizică, Ecologie, Cult...

Terra Magazin este cea mai citită și prestigioasă publicație românească de popularizare a științelor, fondată în anul 1995.

Revista este realizată de o echipă de profesioniști sub egida Societății de Geografie din România și conține articole de fond despre subiecte din domenii diverse: Geografie, Biologie, Istorie, Chimie, Fizică, Ecologie, Cultură și Civilizație, Tehnologie.

Articolele publicate în revistă completează informațiile din manualele școlare și urmăresc, lunar, succesiunea anumitor conținuturi din programele școlare în vigoare pentru gimnaziu și liceu.

Fiecare număr al revistei este însoțit de materiale educaționale suplimentare, CADOU (machete 3D, atlase școlare, hărți, modele de teste de geografie pentru pregătirea diferitelor examene școlare, etc.)

Revista se distribuie în unitățile școlare, fără titlu de obligativitate, cu avizul Ministerului Educației Nationale.

Articolele din fiecare editie pot fi folosite ca suport pentru lectura de text non-literar, în conformitate cu programa cursului opțional de Lectură și scriere creativă – Realitatea din spatele ficțiunii.

Află mai multe pe www.terramagazin.ro

Continuare...
Se afișează 1 - 12 din 12 produse

Oferte speciale

Abonare informari CD PRESS