Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

Industria alimentara. Manual pentru cls. a IX-a

3542-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

34,99 lei inclusiv TVA


Disponibil

    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

    Manualul cuprinde următoarele module:

    • Modulul I – Materii prime şi materiale în industria alimentară;
    • Modulul II – Operaţii şi utilaje în industria alimentară;
    • Modulul III – Sănătatea şi securitatea muncii;
    • Modulul IV – Microbiologia şi igiena în industria alimentară;
    • Modulul V – Operaţii de bază în laborator.
    AutoriValentina Capotă, Adriana Coza, Cristina Brumar, Liliana Drăghici, Elisabeta Tache
    Format21x28
    Număr de pagini280
    ISBN978-606-528-128-8
    Tipul lucrăriiManual

24 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: