Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor (Modul II). Manual pentru clasa a X-a

3511-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

29,99 lei inclusiv TVA


Oferta va fi actualizată în perioada 15 august - 1 septembrie 2019


    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

    AutoriDana-Ioana Ion, Tincuţa Condruz, Violeta Teodor, Ioana Brânzaru
    Format21x28
    Număr de pagini120
    ISBN978-606-528-137-0
    Tipul lucrăriiManual

28 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: