Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa (Modul III). Manual pentru cls. a X-a

3528-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

23,99 lei inclusiv TVA


Oferta va fi actualizată în perioada 15 august - 1 septembrie 2019


    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

    AutoriCarmen Popescu, Iuliana Leuştean, Mihaela Gheorghiu, Ana-Daniela Cristea
    Număr de pagini80
    Format21x28 cm
    ISBN978-606-528-138-7
    Tipul lucrăriiManual

28 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: