Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

Calitatea serviciilor hoteliere

3566-M4

Acest auxiliar curricular se doreşte un material didactic ajutător atât pentru cadrele didactice, cât şi pentru elevi.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

15,99 lei inclusiv TVA


Oferta va fi actualizată în perioada 15 august - 1 septembrie 2019


    Acest auxiliar curricular se doreşte un material didactic ajutător atât pentru cadrele didactice, cât şi pentru elevi şi respectă Standardul de pregătire profesională şi curriculumul pentru clasa a X‑a, Ciclul inferior al liceului – filiera tehnologică, domeniul de pregătire de bază TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, domeniul de pregătire generală TURISM, Modulul – Calitatea serviciilor hoteliere. Modulul menţionat este tratat în manualul Turism şi alimentaţie, autori Ştefania Mihai, Valentina Capotă, Aurelia Turcescu, Florian Lixandru şi Carmen Ioneşti, apărut la Editura CD PRESS 2011, în conformitate cu programa şcolară în vigoare, aprobată de MECTS nr. 4463 din 12.07.2010.

    Lucrarea conţine, în Partea I, fişe de documentare, care reprezintă un alt mod de organizare şi structurare a conţinuturilor ştiinţifice deosebit de atractiv pentru elevi şi mai uşor de utilizat în activitatea de predare – învăţare.

    În partea a II-a a materialului, sunt prezentate diferite instrumente de evaluare care urmăresc atingerea competenţelor profesionale pe baza criteriilor de performanţă, în condiţiile de aplicabilitate descrise în standardele de pregătire profesională.

    AutoriSanda Vişinescu
    Număr de pagini64
    Format21x28 cm
    ISBN978-606-528-135-6
    Tipul lucrăriiAuxiliar curricular

28 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: