Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

Am ales proba de BAC – GEOGRAFIA, 50 DE TESTE

3153-A4

Cuprinsul  acestui auxiliar curricular a fost conceput având în vedere atât competenţele, cât şi programa de examen pentru disciplina Geografie. Europa – România – Uniunea Europeană (clasa a XII-a), în conformitate cu prevederile programelor şcolare în vigoare.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

19,99 lei inclusiv TVA


  Nicolae Ilinca este profesor universitar doctor la Facultatea de Geografie şi Geografia Turismului din cadrul Universităţii „Spiru Haret“ unde îndeplineşte şi funcţia de decan, este autor a numeroase lucrări de didactică şi metodica predării geografiei precum şi a unor cărţi de teste de geografie pentru  bacalaureat şi alte concursuri naţionale.

  Cătălina Şerbaneste profesor doctor la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“ îndeplinind funcţia de inspector de specialitate în cadrul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

  Ambii autori fac parte din colectivul care a elaborat manualul de Geografie pentru clasa a XII-a Europa – România – Uniunea Europeană. Probleme fundamentale, apărut la Editura CD PRESS

  În cadrul examenului de bacalaureat 2012, GEOGRAFIA are statutul de disciplină opţională, fiind susţinută la proba E. d) de către elevii care au urmat profilul umanist din filiera teoretică, pentru profilul servicii din filiera tehnologică şi pentru toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia profilul militar din filiera vocaţională.

  Cuprinsul  acestui auxiliar curricular a fost conceput având în vedere atât competenţele, cât şi programa de examen pentru disciplina Geografie. Europa – România – Uniunea Europeană (clasa a XII-a), în conformitate cu prevederile programelor şcolare în vigoare. Testele propuse, ca modele, pentru  examenul de bacalaureat 2012, au fost elaborate în baza prevederilor programei MECTS (Anexa nr. 2 la OMECTS nr. 4800/31.VIII. 2010) şi vizează ansamblul conţinutului ştiinţific cuprins în manualele şcolare aprobate.

  DESCARCA BAREM CORECTARE SI NOTARE!

  Vezi si Bac Biologie 2012 – teste, rezolvari, sinteze.

  AutoriNicolae Ilinca, Cătălina Şerban
  Format16.5x23.5
  Număr de pagini160
  ISBN978-606-528-097-7

Produse asociate

22 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: