Matematică și explorarea mediului. SET caiete de lucru. Clasa I Mărește


Matematica si explorarea mediului. SET caiete de lucru. Clasa I

4099-A2

http://manuale.cdpress.roCaietul de lucru se adresează elevilor din clasa I şi contribuie la exersarea si consolidarea cunostinţelor dobandite la disciplina Matematică şi explorarea mediului.

Răsfoiește cartea

Accesează catalogul interactiv CD PRESS pentru oferta completă pentru ciclul primar!

Mai multe detalii

12,99 lei inclusiv TVA


Disponibil

  DESCARCA PLANIFICAREA CALENDARISTICA SI PROIECTAREA UNITATILOR DE INVATARE

  Caietul de lucru se adresează elevilor din clasa I şi contribuie la exersarea si consolidarea cunostinţelor dobandite la disciplina Matematică şi explorarea mediului.

  • Caietul face parte din seria JUNIOR STAR și răspunde cerințelor programei școlare aprobate prin OMEN nr. 3418, din 19.03.2013.
  • Caietul este structurat în două părţi, aferente celor două semestre.
  • Activitățile propuse în caiet sunt deosebit de atractive și sunt adaptate particularităților de vârstă ale elevilor de clasa I.

   

  Cadrele didactice care opteaza pentru oricare dintre cele 5 Manuale digitale CD PRESS castigatoare pe locul I in cadrul licitatiei MEN [ Comunicare in limba romana * clasa I (oferta A);  Comunicare in limba romana* clasa I (oferta B); Comunicare in limba romana * clasa a II-a; Matematica si Explorarea Mediului * clasa I; Matematica si Explorarea Mediului * clasa a II-a)]  și pentru Caietele de lucru CD PRESS au  la dispoziție, gratuit, planificări calendaristice integrale și modele de proiectări ale unităților de învățare, care pot fi descărcate pe manuale.cdpress.ro!

  AutoriIliana Dumitrescu, Nicoleta Ciobanu, Alina Carmen Birta
  Număr de pagini96
  Format21x28cm
  ISBN978-606-528-230-8
  Tipul lucrăriiAuxiliar

Produse asociate

15 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: