Costin Diaconescu, Director General CD PRESS

CITEȘTI. DESCOPERI. EVOLUEZI.

Cu cât cunoşti mai profund lumea din jur, cu atât înţelegi că misterele ei nu îţi vor fi niciodată dezvăluite în totalitate. Cu cât ştiinţă şi tehnologia avansează mai adânc în necunoscut, cu atât mai mult ele te îndepărtează de bucuria pură şi simplă.

A redescoperi copilăria, a re-cunoaşte lumea cu mintea unui copil, cu naivitatea şi inocenţa unui spirit care crede aproape orice, a reclădi un univers în care totul este posibil, universul lecturii, acestea sunt ţelurile publicaţiilor Editurii CD PRESS.

Un copil nu va spune niciodată, precum Socrate: "tot ceea ce ştiu e că nu ştiu nimic". Un copil descoperă; cu cât vor fi mai mulţi, cu atât vom fi mai aproape de scopul nostru. Lumea pe care o descoperi citind este o lume pe care o poţi construi aşa cum doreşti: mai bună, mai generoasă,mai senină.

De aceea, Editura CD PRESS reprezintă prima alegere în domeniul produselor educaţionale de calitate pentru copii şi tineri.

Costin DIACONESCU
Director General, Editura CD PRESSDESPRE NOI

Editura CD PRESS activează pe piaţă de profil din România din anul 1995 și este lider pe segmentul publicaţiilor de calitate pentru copii şi tineri, cu peste 200.000 de abonamente lunare la revistele sale.

Pipo - adresată copiilor din învăţământul preşcolar şi educatoarelor
Doxi - pentru copiii şi cadrele didactice din învăţământul primar
Terra Magazin - destinată tinerilor şi cadrelor didactice din învăţământul gimnazial şi liceal

Recunoscută prin seriozitate şi entuziasm, Editura CD PRESS este astăzi una dintre cele mai importante cinci edituri de manuale şi carte şcolară din România. În prezent, ea a devenit un partener de nădejde în procesul educaţional, datorită abordării moderne şi accesibile a informaţiilor necesare elevilor.

Din 2006, mereu dinamică şi inovatoare, editura a înregistrat un alt mare succes prin crearea departamentelor de dotări şcolare. În prezent, este primul furnizor general de dotări şcolare din România.

Compania este înscrisă că ofertant în sistemul electronic de achiziţii publice www.e-licitaţie.ro sub denumirea exactă de C.D. PRESS S.R.L.
Locatie CD PRESS

Cele mai cumpărate

Newsletter CD PRESS

Urmăriţi-ne pe Facebook

Blastwave