Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

Scenete si jocuri de mima

Prima lucrare de acest gen de pe piata romaneasca de carte, aparuta la scurt timp dupa introducerea mimei in programa pentru invatamantul prescolar.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

16,99 lei inclusiv TVA


Disponibil

ACTUALITATE  Prima lucrare de acest gen de pe piata romaneasca de carte, aparuta la scurt timp dupa introducerea mimei in programa pentru invatamantul prescolar.

  Adresata prescolarilor si scolarilor mici, lucrarea contine 25 de scenete grupate in doua parti distincte, ordonate in functie de gradul de dificultate si de varsta copiilor.

  Prima parte poate fi utilizata in activitatea cu copiii de cel putin trei ani. Contine texte care pot fi mimate, de la simple cantecele la povestioare mai elaborate, care lasa, mai mult sau mai putin, loc jocului de mima, in functie de varsta. In general, textul este spus de catre un povestitor si serveste drept ghid copilului. De indata ce devine posibil, locul povestitorului este luat de catre copii.

  Partea a doua poate fi utilizata in activitatea cu copiii de cel putin cinci ani si contine scenete destinate exclusiv jocului de mima.

  Scenetele se pot folosi in principal pentru formarea si consolidarea cunostintelor si a deprinderilor din domeniul LIMBA SI COMUNICARE, dar si pentru domeniile STIINTE (dau copiilor informatii despre mediul inconjurator), OM SI SOCIETATE (formeaza/consolideaza comportamente umane pozitive), ESTETIC SI CREATIV (costumele, decorul, eleganta miscarilor) si PSIHOMOTRIC (coordonarea miscarilor cu muzica, cu grupul de copii, cu un reper dat).

  Scenete si jocuri de mima - o carte inedita, indispensabila in pregatirea serbarilor scolare.

   

  AutoriBrigitte Saussard Traducere: Aura Giga
  Număr de pagini144
  Format17x22
  ISBN978-606-528-018-2

20 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: