Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XI-a

3412-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

35,99 lei inclusiv TVA


Disponibil

Reduceri de volum

CantitatePrețEconomisiți
de la 6 buc. 32,39 lei de la 21,59 lei
de la 11 buc. 28,79 lei de la 79,18 lei
de la 25 buc. 26,99 lei de la 224,94 lei

    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

    Cuprinde următoarele module de specialitate:

    1. Modulul I – Organizarea producţiei culinare;
    2. Modulul II – Bucătăria naţională şi internaţională;
    3. Modulul III – Protecţia consumatorului;
    4. Modulul IV – Amenajarea spaţiilor de producţie culinară şi de patiserie-cofetărie;
    5. Modulul V – Calitatea şi siguranţa mediului.
    AutoriConstanta Brumar, Adriana Bara, Mariana Irimia, Ioana Sasu, Valentina Capota
    Număr de pagini196
    Format21x28
    ISBN978-606-528-124-0
    Tipul lucrăriiManual

30 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: