Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

Terra Magazin - nr. 3 (232)

Clubul de științe TERRA

Oferta exclusivă pentru școli și asociații de părinți!  

Preț special pentru minim 5 exemplare comandate!

Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 100 de lei!

Livrare in max 48h de la comanda.

Mai multe detalii

17,00 lei inclusiv TVA


Reduceri de volum

CantitatePrețEconomisiți
de la 5 buc. 12,99 lei de la 20,05 lei

  Clubul de științe TERRA
  Un alt mod de a viziona un film!
  Clubul de științe TERRA – un proiect comun al Societății de Geografie din România, al asociației educaționale Școli pentru un viitor verde și al revistei de popularizare a științelor TERRA MAGAZIN – vă propune un set nou de activități didactice, inclusiv un alt mod de a viziona un film!
  Astfel, de la cartea de popularizare a științei și literatura interpretată în termeni științifici – cu care TERRA MAGAZIN a debutat și pe care le-a dezvoltat în primele două ediții din acest sezon, 2019-2020 – am ajuns la, să-i spunem, „cartea ecranizată”. Respectiv
  la cărți de literatură al căror subiect a devenit scenariu de film.
  Acum, există și un mod educativ, dincolo de delectarea vizionării, prin care un documentar sau un film artistic poate genera idei sau poate fi interpretat în cheie geografică (științifică).
  Iată, spre exemplu – discutând doar despre propunerile din această ediție a revistei TERRA MAGAZIN –, filmul Călătorie spre centrul Pământului, bazat pe cartea scrisă de Jules Verne, în 1864, câte minți nu a provocat? Cum poți viziona și înțelege acest film după ce ai studiat lecția „Structura internă a Pământului”, un conținut prevăzut de programa școlară pentru clasa a V-a?
  Sau câte generații de copii nu au fost încântate de aventurile din Cartea junglei? Câte benzi desenate, câte animații și câte filme  artistice nu s-au făcut pe baza cărții scrise de Rudyard Kipling? Cine nu a auzit de „puiul de om” Mowgli, pierdut în junglă, de ursul Baloo sau pantera Bagheera? Dar despre ce fel de junglă este vorba? Unde se întâmplă acțiunea? Este un loc fictiv sau există în realitate? În ce țară, pe ce continent poate fi?
  Sunt tot atâtea întrebări ale căror răspunsuri sunt cuvinte-cheie în tot atâtea manuale de geografie...
  Vă dorim lectură și vizionare plăcute!

  Cadou surpriză!

  Număr de pagini52 pagini
  Format21 x 28 cm
  Tipul lucrăriiRevistă
  TiparColor

30 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: