Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XII-a

3443-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea Tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

39,99 lei inclusiv TVA


Disponibil

Reduceri de volum

CantitatePrețEconomisiți
de la 6 buc. 35,99 lei de la 23,99 lei
de la 11 buc. 31,99 lei de la 87,98 lei
de la 25 buc. 29,99 lei de la 249,94 lei

    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea Tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

    Cuprinde trei module de specialitate:

    1. Modulul I – Organizarea producţiei de patiserie-cofetărie;
    2. Modulul II – Managementul calităţii;
    3. Modulul III – Particularităţile cateringului.
    AutoriConstanţa Brumar, Anghelina Dudan, Corina Gavrilă, Valentina Capotă
    Număr de pagini216
    Format21x28
    ISBN978-606-528-125-7
    Tipul lucrăriiManual

26 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: