Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

GHID DE BUNE PRACTICI - 15 proiecte de laborator si aplicatii practice pentru domeniul Turism si alimentatie

7762-A4

Realizată pe suport CD, lucrarea este destinată elevilor și cadrelor didactice și conține 15 proiecte de laborator și aplicații practice pentru domeniul Turism și alimentație.

Răsfoiește proiectul 1. Importanța proteinelor în alimentație

Mai multe detalii

29,99 lei inclusiv TVA


    Realizată pe suport CD, lucrarea este destinată elevilor și cadrelor didactice și conține 15 proiecte de laborator și aplicații practice pentru domeniul Turism și alimentație.

    Conceput sub formă de fișe independente, fiecare proiect cuprins în lucrare detaliază atent un conținut de programă școlară, constituindu-se, astfel, într-un model practic de abordare a conținutului programei.

    Lista celor 15 proiecte:

    1. Importanța proteinelor în alimentație

    2. Analiza senzorială a alimentelor

    3. Tehnologia de obținere a preparatelor lichide. Întocmirea planului HACCP

    4. Produse de origine animală și vegetală utilizate în alimentația publică

    5. Operații unitare în alimentația publică și agroturism

    6. Tehnologia de preparare a produselor de patiserie și cofetărie

    7. Tehnologia de obținere a băuturilor

    8. Proiectarea unui meniu

    9. Tehnologia și servirea preparatelor și a băuturilor

    10. Utilaje folosite în alimentația publică

    11. Documentația necesară pentru înființarea unui restaurant

    12. Întocmirea dosarului de creditare pentru bancă

    13. Înființarea unui restaurant - Plan de afaceri

    14. Plan de marketing

    15. Analiza resurselor turistice ale unui județ

    AutoriViorica-Bella DORIN
    Număr de pagini173 pagini
    Cod produs7762-A4
    ISBN978-606-528-484-5
    Tipul lucrăriiGhid

27 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: