Nu sunt produse
Prețurile includ TVA
Caietul de lucru se adresează elevilor din clasa I şi contribuie la...
http://manuale.cdpress.roCaietul de lucru se adresează elevilor din...
Caietul de lucru se adresează elevilor din clasa a II-a şi contribuie la...
Manualul a fost declarat câştigător în cadrul licitaţiei organizate de...
Caietul de lucru se adresează elevilor din clasa a II-a şi contribuie la...
Manualul a fost declarat câştigător în cadrul licitaţiei organizate de...
Auxiliarul ETICĂ ȘI COMUNICARE PROFESIONALĂ pentru clasa a X-a este...
Lucrare realizată în conformitate cu noua programa şcolară în vigoare,...
Acest caiet de lucru este realizat în conformitate cu noul curriculum...
Acest caiet de lucru este realizat în conformitate cu noul curriculum...
Auxiliar pentru clasa I alcatuit in conformitate cu programa scolara in...
Auxiliarul PROCESE DE BAZĂ ÎN ALIMENTAȚIE pentru clasa a IX-a este...
Auxiliarul STRUCTURI DE PRIMIRE TURISTICĂ clasa a IX-a este realizatîn...
Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi...
7762-A4
Realizată pe suport CD, lucrarea este destinată elevilor și cadrelor didactice și conține 15 proiecte de laborator și aplicații practice pentru domeniul Turism și alimentație.
Răsfoiește proiectul 1. Importanța proteinelor în alimentație
Realizată pe suport CD, lucrarea este destinată elevilor și cadrelor didactice și conține 15 proiecte de laborator și aplicații practice pentru domeniul Turism și alimentație.
Conceput sub formă de fișe independente, fiecare proiect cuprins în lucrare detaliază atent un conținut de programă școlară, constituindu-se, astfel, într-un model practic de abordare a conținutului programei.
Lista celor 15 proiecte:
1. Importanța proteinelor în alimentație
2. Analiza senzorială a alimentelor
3. Tehnologia de obținere a preparatelor lichide. Întocmirea planului HACCP
4. Produse de origine animală și vegetală utilizate în alimentația publică
5. Operații unitare în alimentația publică și agroturism
6. Tehnologia de preparare a produselor de patiserie și cofetărie
7. Tehnologia de obținere a băuturilor
8. Proiectarea unui meniu
9. Tehnologia și servirea preparatelor și a băuturilor
10. Utilaje folosite în alimentația publică
11. Documentația necesară pentru înființarea unui restaurant
12. Întocmirea dosarului de creditare pentru bancă
13. Înființarea unui restaurant - Plan de afaceri
14. Plan de marketing
15. Analiza resurselor turistice ale unui județ
Autori | Viorica-Bella DORIN |
Număr de pagini | 173 pagini |
Cod produs | 7762-A4 |
ISBN | 978-606-528-484-5 |
Tipul lucrării | Ghid |