Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

Noile editii PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN - disponibile din 27 martie!
mar 29, 2017

Super cadou: Atlas Istoric Scolar (editie de lux, cartonata), exclusiv prin proiectul Clubul de stiinte Terra, impreuna cu editia #7 (din seria de 9) Terra Magazin – disponibila din 27 martie 2017!

Terra Magazin include texte pe baza carora se vor formula subiectele pentru etapa nationala online a Concursului Lumea pe care o descoperi, editia a VI-a, 2017, inclus in CAER 2017 al MEN la pozitia 119.

Castiga un super telefon inteligent Allview la concursul editiei! Abonamente la 021.337.37.37. 

Rasfoieste online pagini din revista pe pagina noastra facebook!  

Rezolvare rebus Terra Magazin #7/211

Pentru a fi la curent cu noutatile din lumea stiintei, te invitam sa vizitezi si sa interactionezi cu pagina noastra facebook /Terra Magazin (prin like, comentarii, distribuiri postari).

A aparut volumul #7 (din seria de 9) mini-antologii DOXI (Clubul de lectura) pentru ciclul primar – disponibil in scoli din 27 martie 2017!

SUPER CADOU: OU magic cu surpriza (oul poate fi utilizat pentru a realiza inclusiv un mulaj de ou din ipsos, pentru a fi decorat de Paste).

Afla mai multe pe www.doxi.ro si la 021.337.37.37.

Pentru a primi constant noutati de la Doxi, te invitam sa vizitezi și sa interactionezi cu pagina noastra facebook /Doxi (like, comentarii, distribuiri postari).

A aparut volumul #7 (din seria de 9) carti PIPO  – disponibil din 27 martie 2017!

Conform curriculumului pentru educatie timpurie!

SUPER CADOU: OU magic cu surpriza (oul poate fi utilizat pentru a realiza inclusiv un mulaj de ou din ipsos, pentru a fi decorat de Paste).

Planificarea zilnica si descrierea proiectului pot fi descarcate GRATUIT pe www.pipo.ro.

Abonamente la 021.337.37.37.

Pentru a primi constant mai multe planse si noutati, te invitam sa vizitezi  pagina noastra facebook /PIPO – Lumea generatiei pre si sa interactionezi cu noi(comentarii, like etc).

Rasfoieste online pagini din revista pe pagina noastra facebook! (edit)


  

Oferte speciale

Abonare informari CD PRESS