Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

Noile editii PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN - disponibile din 7 martie!
mar 9, 2016

Terra MartieCompleteaza-ti colectia 2015-2016 cu noua editie Terra Magazin (#6/ 201) – Hrana in viitor, disponibila din 7 martie 2016!

Participa la super-concursul din revista si poti castiga un telefon inteligent Allview A6. Terra Magazin include în exclusivitate si un set de modele de subiecte pentru Olimpiada de  Geografie, editia 2016.

Cadoul special al editiei: super macheta 3D Sagrada Familia, simbolul Barcelonei - din seria Mari Monumente de Arhitectura ale Lumii.

Detalii, materiale bonus si comenzi pe facebook/Terra Magazin

Terra Magazin - De 21 de ani, cea mai buna serie de auxiliare scolare de stiinte cu abordare interdisciplinara din Romania.

Pipo MartieCompleteaza-ți colectia PIPO 2015-2016 cu noul numar PIPO (#6/135) – Parfum de primavara, disponibil din 7 martie 2016!

Cadou: Primul meu album cu autocolante cu peste 100 de autocolante mari!  

Tema curiculara: Când, cum și de ce se întâmplă?

Din cuprins: DOMENIUL LIMBA SI COMUNICARE: fisa Elemente grafice; fisa Poveste: Darul albinutelor;  Fisa Sunetele si literele H, J, F;; fisa  Inuka stie cum se dezvolta fructul din floare; DOMENIUL OM SI SOCIETATE – fisa Practic. Felicitarea mea (fisa cu autocolante);  DOMENIUL STIINTE: 8  fise duble cu activitati matematice si de stiinte: Cer de primăavara (păsări), Forfota din copac, Primăvara la ferma, Salata lui Pipo, Vitamine pentru tine. DOMENIUL ESTETIC SI CREATIV:   fise pentru colorare, desen, decupare, montaj.

Mai multe jocuri si materiale bonus pe facebook/PIPO –Lumea generatiei pre

PIPO - De 14 ani, cea mai buna serie de caiete de lucru pe proiecte tematice cu abordare interdisciplinara din Romania!

Doxi MartieCompletează-ți colecția DOXI  2015-2016 cu noul numar DOXI (#6/119)- Pentru succesul tau!, disponibil in scoli din 7 martie 2016!

Participa la super-concursul din revista si poti castiga o tableta Allview! Cadou: super machete 3D surpriza. Una dintre ele - Moara de vânt– simbolul Olandei. Vreme de secole, morile de vânt au fost in avangarda tehnologiei. Inventate de perși, au fost introduse in Europa in Evul Mediu și perfecționate de olandezi, atingând apogeul in secolul al XIX-lea. Află ce semnifică poziția palelor și cum se construiește o moară de vant, asamblând machete 3D cadou! Din cuprinsul editiei: fise de lucru, texte informative si literare cu fotografii spectaculoase, intrebari inedite (și spatiu pentru raspuns !), ideale pentru orele de Lectura și pentru pregatirea recapitularilor și evaluarilor de la ciclul primar. 

Mai multe materiale bonus, concursuri pe facebook/Doxi

DOXI - De 12 ani, cea mai buna serie de auxiliare de lectura cu abordare interdisciplinara pentru ciclul primar din Romania!