Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

Noile editii PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN - disponibile din 9 ianuarie!
ian 10, 2017

Terra Magazin #208A aparut ediția #4 din Terra Magazin (dosar HIDROGRAFIA – Explorarea abisurilor) - disponibilă din 9 ianuarie 2017!

Include Subiecte model si barem pentru Mica olimpiada de Geografie – Terra.

Castiga un super telefon inteligent Allview la concursul editiei!

Super cadou: Atlas zoologic școlar (editie de lux, cartonată).

Afla mai multe la 021.337.37.37. 

Pentru a fi la curent cu nouatile din lumea stiintei, te invitam sa vizitezi și sa interactionezi cu pagina noastră facebook /Terra Magazin (like, comentarii, distribuiri postari).

Pipo #142A aparut volumul #4 din PIPO (proiectul Bucuriile iernii) - disponibil din 9 ianuarie 2017!

Conform curriculumului pentru educatie timpurie!

Tema curriculara: Când, cum si de ce se întâmplă?Cuprinde subtemele saptamanale: Fulgii albi încep să cearnă, Cu mănuși și cu fular, am pornit la joacă afară! (Omul și natura), Iarna în pădure (Animale și plante iarna) și proiectele speciale:24 ianuarie- Mica unire și Magia iernii (Evaluare sumativa semestrială)

Super cadou – Titirez cu luminițe

Planificarea zilnica si descrierea proiectului poate fi descarcata gratuit pe www.pipo.ro.

Afla mai multe la 021.337.37.37.

Pentru a primi constant mai multe planse si noutati, te invitam sa vizitezi și sa interactionezi cu pagina noastră facebook /PIPO – Lumea generatiei pre pentru (like, comentarii, distribuiri postari).

Doxi #126A aparut volumul #4 din mini-antologia DOXI (Clubul de lectură) pentru ciclul primar- disponibil în școli din 9 ianuarie 2017!

În volumul #4 te așteptăm cu lecturi, fișe și jocuri despre Luna lui Gerar, Aniversari pe mapamond – Canada, Ziua poetului national Mihai Eminescu, 24 ianuarie – Unirea Principatelor Române. Ai un super cadou – un Atlas zoologic școlar (ediție de lux, cartonată)!

Afla mai multe pe www.doxi.ro si la 021.337.37.37.

Pentru a primi constant ma multe planse si noutati de la Doxi, te invitam sa vizitezi și să interactionezi cu pagina noastră facebook /Doxi (like, comentarii, distribuiri postari).


  

Oferte speciale

Abonare informari CD PRESS