Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Cele mai cumpărate

S-a lansat noua colectie PIPO, DOXI și TERRA MAGAZIN
sep 7, 2017

Pipo septembrie 2017S-a lansat noua colectie PIPO (sezonul XV, 9 volume) pentru prescolari ! Cele 9 volume ale colectiei vor fi disponibile gradual, pe parcursul anului scolar 2017-2018. Va asteptam cu numeroase surprize! Fiecare volum este insotit de o jucarie haioasa pentru copii. PIPO  #1 este disponbila din 1 septembrie 2017.  Pentru a fi la curent cu noutatile din lumea educatiei timpurii, te invitam sa vizitezi si sa interactionezi cu pagina noastra facebook /PIPO. Oferte speciale pentru gradinite la 021.337.37.37.

DOXI septembrie 2017S-a lansat noua colectie DOXI (sezonul XIV, 9 volume) pentru ciclul primar! Cele 9 volume ale colectiei vor fi disponibile gradual, pe parcursul anului scolar 2017-2018. Va asteptam cu numeroase surprize!  O structura noua, care incurajeaza lectura, scrierea creativa si sustine pregatirea concursurilor scolare pentru ciclul primar in domeniul limba, literatura, comunicare. Fiecare volum este insosti de un caiet cu fise de lectura. Doxi  #1 este disponbila din 1 septembrie 2017.  Abonarea la colectia DOXI va ofera posibilitatea de a participa la cel mai mare Concurs national de scriere creativa din Romania pentru elevi de ciclu primar! Detalii si inscriere pe www.doxi.ro Pentru a fi la curent cu noutatile din lumea stiintei, te invitam sa vizitezi si sa interactionezi cu pagina noastra facebook /Doxi. Oferte speciale pentru scoli la 021.337.37.37.

Terra Magazin septembrie 2017S-a lansat noua colectie Terra Magazin (sezonul XXIII, 9 volume)! Cele 9 volume ale colectiei vor fi disponibile gradual, pe parcursul anului scolar 2017-2018. . Va asteptam cu numeroase surprize!  O structura noua, care sustine pregatirea concursurilor si a olimpiadelor scolare pentru gimnaziu si liceu la disciplina geografie.  Terra Magazin #1 este disponbila din 1 septembrie 2017.  Primul volum este insotit de un biblioraft cartonat pentru pastrarea intregii colectii. Fiecare exemplar al colectiei are capse omega, care permit prinderea usoara a revistelor in biblioraft! Pentru a fi la curent cu noutatile din lumea stiintei, te invitam sa vizitezi si sa interactionezi cu pagina noastra facebook /Terra Magazin. Oferte speciale pentru scoli la 021.337.37.37.


  

Abonare informari CD PRESS