Lucrator in mecanica fina. Manual pentru clasa a X-a

0763-M4

Lucrarea este structurata pe baza planurilor si a programelor pentru disciplinele de specialitate tehnica cu continut de mecanica fina.

Numar pagini:

 • modul I - 80;
 • modul II - 80;
 • modul III - 100

Mai multe detalii

23,99 lei inclusiv TVA


ACTUALITATE  ISBN978-973-1760-15-5
  Cod produs0763-M4
  AutoriAurel Ciocirlea-Vasilescu, Mariana Constantin, Olguta Laura Spornic
  Număr de pagini100
  Format21x29.7 cm
  Tipul lucrăriiManual
  TiparAlb-Negru

  Lucrarea este structurata pe baza planurilor si a programelor pentru disciplinele de specialitate tehnica cu continut de mecanica fina si este conceputa in acord cu obiectivele si metodologia Programului PHARE, astfel ca, la terminarea liceului tehnologic, diploma sa-i confere absolventului dreptul de a exercita meseria pentru care s-a pregatit.

  Lucrarea contine trei module de baza: Documentatia tehnica, Organe de masini si Tehnologia mecanicii fine; este destinata instruirii resurselor umane ce se realizeaza pe categorii profesionale, prin reteaua de invatamant existenta in Romania, parcurgandu-se curriculumul scolar la nivelul standardelor de pregatire din tarile Comunitatii Europene. Abordarea temelor cuprinde factorii care concura la realizarea procesului de formare a deprinderilor practice: obiective, continut, conditii materiale, metode didactice, metode si parametri de evaluare si autoevaluare.

  Caracteristicile continuturilor lucrarii:

  • tratarea subiectelor intr-o viziune stiintifica, pe baza conceptelor operationale referitoare la procesul de masurare, etaloane, mijloace de masurare (marimi geometrice - lungime, unghi, plan, parametrii suprafetelor -, marimi mecanice - mase, forte, presiuni, timp - marimi cinematice - viteza, turatie, acceleratie, debit, marimi termice, fizico-chimice, electrice);
  • grad inalt de esentializare, prin selectia notiunilor, astfel ca acestea sa constituie un punct de plecare pentru alte notiuni de tehnica masurarii, dar si pentru alte fenomene legate de viata;
  • tratarea notiunilor in mod logic, acestea fiind elaborate gradat si insotite, la fiecare parte importanta, de aplicatii experimentale (lucrari de laborator). Laboratoarele de metrologie asigura astfel continuitatea instruirii resurselor umane proprii si actualizeaza informatiile referitoare la calificarile, instruirea si experienta personalului tehnic.

29 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți

Abonare informari CD PRESS

Produse noi

Top vânzări