Cum cumpăr?

Pentru a putea comanda un produs trebuie sa aveti cont de autentificare. Creeaza cont AICI.
Completati mai intai campul "utilizator" cu adresa de e-mail pe care ati folosit-o in formularul 
Inregistrare utilizatori. Tastati parola pe care v-ati ales-o pentru autentificare in site-ul www.cdpress.ro, dupa care puteti "merge la cumparaturi" adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi printr-un clic pe iconul Cos.

In orice moment puteti vedea continutul cosului de cumparaturi printr-un clic pe butonul 
Cos pozitionat in partea din dreapta-sus a site-ului.

In pagina cosului de cumparaturi puteti sa reveniti cu modificari asupra cantitatii de produse alese sau sa stergeti produsele pe care nu le mai doriti.

Urmatorul pas este finalizarea comenzii, care se realizeaza apasand butonul 
Finalizare, dupa care se selecteaza sau se modifica datele dumneavoastra de livrare care pot fi diferite de datele personale de pe cartea de identitate. Deoarece curierul nu elibereaza coletelele decat in baza cartii de identitate, va rugam sa va completati adresa de domiciliu pentru emiterea facturii fiscale.

Trimiteti comanda doar dupa ce ati revazut cosul si sunteti de acord cu valoarea de plata. Imediat dupa trimiterea comenzii, veti primi automat un e-mail cu factura proforma.

Pentru a primi produsul/produsele in conditii optime:

  • * Va rugam sa va prezentati la oficiul postal pentru a intra in posesia coletului. Acesta este pastrat 10 zile de la sosire, dupa care este returnat vanzatorului, in cazul in care nu a fost ridicat.
  • * Clientii care fac comenzi si nu le ridica (indiferent de motive) vor plati contravaloarea celei de-a doua expeditii.
  • * Adresa specificata pentru facturare trebuie sa corespunda cu cea din buletin, deoarece curierul nu elibereaza coletelele decat in baza cartii de identitate.
  • * In cazul in care adresa dumneavoastra nu corespunde cu cea din actul de identitate, putem trimite coletul prin curier, contracost.

 

Cum platesc?

In acest moment, la CD Press aveti la dispozitie 3 modalitati de plata:

1. Plata cu card on-line 
Daca doriti sa folositi plata prin card bancar. selectati aceasta optiune in ultimul pas al comandarii si veti fi directionat intr-o pagina securizata a procesatorului de plati online Plationline. Tipurile de carduri care sunt acceptate  sunt Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Detaliile cardului dvs. nu vor ajunge la CD PRESS sau la angajatii CD PRESS. Intreaga tranzactie se va desfasura pe serverele procesatorului de plati on-line. Tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca cdpress.ro.

2. Plata cu Ordin de Plata sau transfer bancar
Ca modalitate de plata, va punem la dispozitie si plata 
prin transfer bancar (Ordin de plata). 
Editura CD PRESS isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de evolutia stocurilor. Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforma emise de catre CD PRESS, in urma confirmarii telefonice a comenzii preluate de catre un operator de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii in contul de mai jos.

  • Beneficiar: SC CD PRESS SRL
  • Cont lei: IBAN RO94BRDE441SV98182134410, BRD Agentia Sincai, Bucuresti
  • Cod unic inregistrare: RO6890579
  • Detalii: cv factura proforma nr. xx din data de xx.xx.xxxx

3. Plata ramburs la livrarea produselor

Puteti opta si pentru varianta platii ramburs. La finalizarea comenzii, taxele de transport si ramburs sunt afisate si puteti plati in numerar la sosirea coletului prin curier.


Datele personale

Completati formularul cu datele personale. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon pentru a putea fi contactat de curier in momentul livrari. Ne rezervam dreptul de a trimite oferte speciale clientilor nostri fideli.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia curierului sau postei.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina de comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

Mod de livrare

Livrarea se va face prin curier, cu posibilitatea de primire in maxim 2-3 zile de la data efectuarii comenzii. Editura CD PRESS nu este raspunzatoare pentru eventualele intarzieri aparute din cauza curierului. Titlurile prezentate pe www.cdpress.ro pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei. Taxa de transport este suportata de cumparator si va fi facturata de CD PRESS SRL.

Pentru comenzile de carti in valoare de peste 150 lei, transportul este GRATUIT.

Pentru livrari in strainatate comenzile se pot face numai telefonic, pretul se achita in lei la cursul oferit de BRD din ziua platii, iar costurile de transport sunt conform tarifelor practicate de Posta Romana si ele va vor fi comunicate, ele fiind suportate de catre cumparator.

In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel.

In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site.

Politica de retur

Marfa cu vicii ascunse, descoperita la cumparator, se restituie, fiind inlocuita cu alta corespunzatoare calitativ in maxim 5 zile de la data semnalarii situatiei, toate cheltuielile ocazionate cu aceasta operatiune fiind in sarcina cdpress.ro.

Cu exceptiile prevazute mai sus, cumparatorul raspunde de pierderea sau deteriorarea survenita dupa momentul receptionarii marfurilor.

CD PRESS SRL respecta prevederile Ordonantei Guvernului nr. 34/4 iunie 2014 cu modificarile si completarile ulterioare privind privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia sa de retragere.

CD PRESS SRL nu se obliga sa recupereze ea insasi produsele. In cazul retragerii din contract cumparatorul este obligat sa returneaze produsele catre CD PRESS SRL fara intarziere nejustificata, in decurs de cel mult 14 zile de la data la care a cumunicat decizia sa de retragere din contract. In aceste imprejurari cumparatorul va suporta costurile directe legate de returnarea produselor.

Potrivit art.16 lit. j) din OUG 34/2014 furnizarea de periodice si reviste este exceptata de la dreptul de retragere. De asemenea, cartile si manualele sunt susceptibile a se deteriora rapid, chiar si prin utilizarea lor fireasca (de exemplu, prin citire), situatie in care inclusiv furnizarea acestora poate fi exceptata de la dreptul de retragere, potrivit art. 16 lit. d) din OUG 34/2014. De aceea, va rugam ca eventuala decizie de returnare a cartilor sau manualelor sa fie luata de dvs. cu rapiditate, in termeni legali si mai inainte ca starea produsului sa sufere orice modificare sau alterare.

In situatiile in care dreptul de retragere poate fi exercitat, produsele se returneaza in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari (colturi indoite, pete pe coperta sau paginile de interior, cotor deformat, urme vizibile de uzura sau manipulare necorespunzatoare), urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii.

CD PRESS SRL are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, CD PRESS SRL isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Anularea unei comenzi

O comanda poate fi anulata de catre cumparator doar inainte de expedierea ei si incasarea banilor, daca plata s-a efectuat cu cardul. Cumparatorul trebuie sa instiinteze cdpress.ro la adresa de email comanda@cdpress.ro sau telefonic la numerele afisate pe site de faptul ca doreste anularea comenzii.

Dupa ce comanda a fost expediata si banii incasati, comanda nu mai poate fi anulata.

Alte prevederi

Comenzile on-line implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nicio notificare prealabila, sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam si/sau confirmam sub nicio forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau daca luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe o perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.
Conform legii 677/2001 pentru protectia cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, S.C. CD PRESS SRL are obligatia de a pastra in conditii de siguranta datele dumneavoastra personale pe care ni le furnizati.

EDITURA CD PRESS este inregistrata ca operator de date cu caracter personal cu nr. 10860/02.03.2009 in registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

La inregistrarea ca membru vi se va solicita adresa de e-mail, pe care o veti folosi ca nume de utilizator, si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre pierderea parolei sau orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site sau orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romane.


Abonare informari CD PRESS

Produse noi

Top vânzări