Asamblari mecanice. Manual pentru clasa a XI-a

1517-M4

Lucrarea trateaza elementele specifice programei analitice in vigoare – elemente de asamblare si asamblari mecanice nedemontabile –, constituind un element indispensabil in pregatirea elevilor din liceele tehnologice, profil tehnic, clasa a XI-a, ruta directa, si clasa a XII-a, ruta progresiva.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

28,99 lei inclusiv TVA


ACTUALITATE  ISBN978-973-1760-31-5
  AutoriAurel Ciocirlea-Vasilescu, Mariana Constantin
  Format21x28 cm
  Număr de pagini88 pagini
  Tipul lucrăriiManual
  TiparAlb-Negru

  Lucrarea trateaza elementele specifice programei analitice in vigoare – elemente de asamblare si asamblari mecanice nedemontabile –, constituind un element indispensabil in pregatirea elevilor din liceele tehnologice, profil tehnic, clasa a XI-a, ruta directa, si clasa a XII-a, ruta progresiva. Temele tratate sunt accesibile, prezentand o maniera facila de studiu si de aprofundare. De asemenea, manualul ofera profesorilor un instrument foarte usor de utilizat, in scopul obtinerii competentelor necesare.

  La finalul fiecarui capitol, se gaseste un rezumat al materiei parcurse, alaturi de probleme si exercitii ce pot fi folosite pentru o mai buna intelegere si retinere a materiei. Prin intermediul unei bibliografii bine construite, manualul permite elevilor initierea studiului individual.

  Riguros din punct de vedere stiintific si ancorat in realitate, bine sustinut vizual prin intermediul imaginilor sugestive si de calitate, manualul permite dobandirea competentelor necesare.

21 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți

Abonare informari CD PRESS

Produse noi

Top vânzări