Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

In lumea povestilor cu Vivi si Ari

6697

Lucrarea „În lumea poveștilor cu Vivi și Ari”, avizată prin OMEN nr. 3530/04.04.2018, face parte din seria Caietelor micului școlar, pachet educațional elaborat de același grup de autoare și editat de CD PRESS.

Răsfoiește cartea

Dacă sunteți cadru didactic, solicitați oferta specială pentru școli la telefon/WhatsApp: 
0752.285.752, 0744.521.194, 0752.237.875

Mai multe detalii

15,00 lei inclusiv TVA


  RESURSE DIDACTICE

  Lucrarea „În lumea poveștilor cu Vivi și Ari”, avizată prin OMEN nr. 3530/04.04.2018, face parte din seria Caietelor micului școlar, pachet educațional elaborat de același grup de autoare și editat de CD PRESS. Caietul de față include activități de învățare destinate elevilor din clasa pregătitoare care manifestă un nivel ridicat de cunoștințe. Învățarea prin joc și cooperare, metodele activ-participative și organizatorii grafici utilizați îi ajută pe elevi să-și sintetizeze cunoștințele într-un mod plăcut.

  Pe baza selecției riguroase de opere literare clasice și contemporane, ale unor scriitori români și străini, caietul abordează integrat, în cele opt unități tematice, conținuturile disciplinelor prevăzute de programele școlare în vigoare pentru clasa pregătitoare: Comunicare în limba română, Matematică și explorarea mediului, Dezvoltare personală, Arte vizuale și abilități practice.

  Acest caiet interdisciplinar poate fi utilizat cu succes pe parcursul anului şcolar, atât în completarea activităţilor din școală, cât şi acasă, pentru consolidarea cunoștințelor.

  Alte lucrări incluse în setul educațional pentru clasa pregătitoare, elaborate de același grup de autoare și editate de CD PRESS:

  • - Comunicare în limba română. Caietul micului școlar
  • - Matematică și explorarea mediului. Caietul micului școlar
  • - Dezoltare personală. Caietul micului școlar
  • - Arte vizuale și abilități practice. Caietul micului școlar
  • - Jocuri și exerciții grafice. Caietul micului școlar
  • - Carte digitală cu texte-suport și anexe (planșe corespunzătoare textelor), material didactic aferent Caietelor micului școlar; poate fi descărcat gratuit de pe site-ul www.manuale.cdpress.ro
  • - Ghidul cadrului didactic în format digital (conține Planificarea calendaristică + Proiectarea unităților de învățare + texte-suport și planșe corespunzătoare textelor)
  AutoriNicoleta Ciobanu, Irina Terecoasă
  Format21 x 28 cm
  Număr de pagini56 pagini
  Cod produsA2-6697
  ISBNISBN 978-606-528-416-6
  Tipul lucrăriiAuxiliar
  Tiparcolor

Produse asociate

28 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți:

Catalog 2021-2022

Abonare informari CD PRESS

Cele mai cumpărate