3443-M4
Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea Tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.
Disponibil în curând
Atenție! Ultimele produse în stoc!
Dată disponibil:
ISBN | 978-606-528-125-7 |
Autori | Constanţa Brumar, Anghelina Dudan, Corina Gavrilă, Valentina Capotă |
Format | 21x28 cm |
Număr de pagini | 216 |
Tipul lucrării | Manual |
Tipar | Alb-Negru |
Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea Tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.
Cuprinde trei module de specialitate:
Caietul este aferent manualului de Matematică și explorarea mediului,...
Manual declarat câștigător la licitația organizată în anul 2023 de către...
Caiet de lucru aferent manualului CD PRESS de Comunicare în limba...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Caietul de lucru se...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Caietul de lucru se...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Caietul de lucru se...