Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XII-a

3443-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea Tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

39,99 lei inclusiv TVA


Disponibil în curând

    ISBN978-606-528-125-7
    AutoriConstanţa Brumar, Anghelina Dudan, Corina Gavrilă, Valentina Capotă
    Număr de pagini216
    Format21x28 cm
    Tipul lucrăriiManual
    TiparAlb-Negru

    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea Tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

    Cuprinde trei module de specialitate:

    1. Modulul I – Organizarea producţiei de patiserie-cofetărie;
    2. Modulul II – Managementul calităţii;
    3. Modulul III – Particularităţile cateringului.

18 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți

Abonare informari CD PRESS

Produse noi

Top vânzări