Nu sunt articole
Prețurile includ TVA
3443-M4
Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea Tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.
| ISBN | 978-606-528-125-7 |
| Număr de pagini | 216 |
| Autori | Constanţa Brumar, Anghelina Dudan, Corina Gavrilă, Valentina Capotă |
| Format | 21x28 cm |
| Tipul lucrării | Manual |
| Tipar | Alb-Negru |
Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea Tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.
Cuprinde trei module de specialitate:
Auxiliarul ETICĂ ȘI COMUNICARE PROFESIONALĂ pentru clasa a X-a este...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Acest caiet de lucru...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Caietul de lucru se...

Manual declarat câștigător în cadrul licitației MEC din anul 2025....